Poco trzymać papier przed możliwa korekta? Załóżmy ze leszcz ma 5k papiera, co dla 99% tutaj jest kosmiczna wielkością pewnie:)) spadek o Zetę daje 5 koła do przodu. Jak ktoś sprzedał za 34 a odkupi za 30 ma 20k pln w kieszeni minus prowizja. Każda złotówka to realna kasa dzieciaki!! A przy mojej ilości akcji to fiu fiu:))) małe auto:))) zapamiętać, podkreślić, podziękować nikiemu!!
Yto- a tu wersja dla ciebie, żebyś cokolwiek skumał: jak Niki pisze sprzedawać to sprzedawaj, jak Niki pisze kupować to kupuj! Może uda ci się takie dwie kropki połączyć :)))
A mozesz nam wyjasnic poco odkupowac po 30 jak piszesz ze będzie 22zl.
Ty juz biedaczku sam nie wiesz co piszesz . Za duzo informacji na raz widze ze nie zabardzo jest przyswajane:)::):)
Czekam jutro na kod 30.xx
Milego wieczorku :)
Hehehehehe dobre:)) przecież to są proste obliczenia, matematyka!! Jeżeli ktoś nie bierze matematyki pod uwagę to ja nie mam pytań :))) masakra co za leszcze
Przy tym jak tu niektórzy są zapakowani to szkoda czasu na te manewry o 1 zyla. Matmy nie oszukasz ale troszeczkę śmieszne, uświadamiasz jak kręcić zeby nie wykręcić.
Heh. Co tam Nikuś? Kółko nie pykło? Opsss, „miszcz” dołków nie trafił? Haha Jak nie ma komu posypać musisz sam to zrobić. I'm waiting )* Ogólnie,to ja nie rozumiem tej „fascynacji” nikim na forum, no ale, jaki akcjonariat to taki folklor. Buziaki
Dnia 2023-08-06 o godz. 16:43 ~Niki napisał(a): > Poco trzymać papier przed możliwa korekta? Załóżmy ze leszcz ma 5k papiera, co dla 99% tutaj jest kosmiczna wielkością pewnie:)) spadek o Zetę daje 5 koła do przodu. Jak ktoś sprzedał za 34 a odkupi za 30 ma 20k pln w kieszeni minus prowizja. Każda złotówka to realna kasa dzieciaki!! A przy mojej ilości akcji to fiu fiu:))) małe auto:))) zapamiętać, podkreślić, podziękować nikiemu!!