Abc nadal cię prześladuje klon,, chyba mu się spodobałeś :-D,. a tak do wątku,.. widziałem że koło 2,5 też ustawiali pakiety,.. a za 2zł to cena na teraz idealna,...jak spadnie poniżej 2zł znaczy że Resztki zarządowe zostaną wysprzedane ,.. ja już skupuje ,. mam najdroższe za 2,67,. się okaże w tym tygodniu,.. zobaczymy co prezes z siebie wydusi.....pzdr Bobi:)
Dnia 2023-08-06 o godz. 16:38 ~Bob napisał(a): > Abc nadal cię prześladuje klon,, chyba mu się spodobałeś :-D,. a tak do wątku,.. widziałem że koło 2,5 też ustawiali pakiety,.. a za 2zł to cena na teraz idealna,...jak spadnie poniżej 2zł znaczy że Resztki zarządowe zostaną wysprzedane ,.. ja już skupuje ,. mam najdroższe za 2,67,. się okaże w tym tygodniu,.. zobaczymy co prezes z siebie wydusi.....pzdr Bobi:)
przepraszam Cie bardzo, ale to Ty jesteś moim klonem - ja tego nicku używam już od około 10 lat na forum bankiera
Powiedz dlaczego ćwoku abc piszę jako trol spadziowy a raz jako wzrostowy masz jakieś rozdwojenie jaźni barani łbie ja chyba wyraźnie piszę że kurs niedługo 0.50gr.
Ty jesteś nie tego widzę jak nie widzisz innych IP a pisać sobie możesz nawet że będzie cena minus 50 zł za akcję i będą dopłacać żebyś je wziol jesteś tak wiarygodny jak makler z dm ale niepełnosprawny umysłowo