Myślę, że jak będą nowe umowy, kurs podejdzie pod 20 złotych za akcje, teraz następuje wymeczenie akcjonariat i konsolidacja, najwięcej papieru przemieniło się w granicach 6- 7 złotych I tam były największe obroty,myślę że to kwestia czasu kiedy wyjdziemy powyżej 10 zlotych
Przychody ze sprzedaży: wzrost o 19.58% r/r
Zysk ze sprzedaży: wzrost o 23.86% r/r
Zysk operacyjny (EBIT): wzrost o 24.38% r/r
EBITDA: wzrost o 22.92% r/r
Zysk przed opodatkowaniem: wzrost o 22.38% r/r
Zysk netto: wzrost o 18.15% r/r
Kurs 20zl i będzie 300mln, od tej ceny prezes może myśleć o nowych inwestorach , ewentualnie o przenosinach na GPW, czekamy na top5 ale do tego są potrzebne nowe duże umowy
Jest dużo pozytywnych czynników aby kurs rósł wiadomo korekty będą ale ogólnie będzie szło do gory
Pozytywy
Nowe umowy niedługo się pojawią
Wzrost zatrudnienia to świadczy że jest potrzeba i to się przełoży na przychody
Na koniec roku będzie nowy produkt Al.
Podpisują już umowy z duzymy graczami i czekamy aby było ich więcej
Za kilka lat będą w top5 w swojej branży
Maja sporo kasy na koncie
Nie mają zaciągniętych żadnych kredytów
Co roku jest dywidenda
Maja kilka oddziałów na świecie
Coraz częściej pokazują się na targach aby zdobywać nowych klientów
Nikt z zarządu nie pozbywa się akcji
Prezes informował że mają dużo zapytań o wspolprace ale czekaja aż kurs będzie na innym poziomie.
Nie ma sypania akcjąmi, powoli wszystko jest zbierane
Większe zbieranie papieru było w przedziale 6-7zl
Narazie się bawia w zbiór pod batonem- 8zlotych, kupno było na 7.54, kilka razy sypneli, wszystko trwa do czasu, według mnie jak wyjdziemy z 10 zlotych wtedy papier nabierze rozpędu....
Dokładnie czemu tak długo nie ma żadnych umow, choć prezes mówił że w tym roku będą 2-3 duże umowy, on raczej nie rzuca słów na wiatr więc końcówka roku powinny być te umowy, wiec czekamy
Widać że g będzie, od roku okolice 7zł
Mam papier ale to już się robi żenujące. Oczywiście nie sprzedam spółki która ma takie perspektywy ale na tą chwilę to jest żenujące