Zamiast przyznać się ze nie ma się jednak talentu na nic poza krótka animacja, naturalnie amerykańska widownia jest winna ze witcher ma tak fatalny poziom. Jeszcze Netflix się wkurzy i zakończy współpracę.
Nie wiem czy się nie udaje. Zależy jaką miarę do tego przyłożyć.Mnie osobiście Wiedźimin nie przypadł do gustu, ale oglądalność jakąś ma. Z jednej strony ludzie to oglądają z drugiej sekta książkowa jedzie po Baginsie. Życie!
Bardziej martwi mnie to, że zdjęcia do czwartego sezonu Wieśka mogą się mocno opóźnić ze względu na strajk aktorów i scenarzystów.
strajkujesz to nie pracujesz w takim razie nie zarabiasz nawet tyle co dotąd... więc raczej sytuacja nie potrwa długo i pewnie się dogadają w końcu obie strony na tym za dobrze nie wychodzą co do wieśka to fanem nie jestem, a bagins troszkę miał racji z tym upraszczaniem bo jankesy to nawet potrafią zadać pytanie czy w polsce mamy internet?! lata prl i ówczesna zaradnośc jednak wpływa nie tylko na jedno pokolenie uważam średnio rozgarniętego polaka za bardziej kumatego niż amerykańca oczywiście tyle jest rzeczy do oglądania, że niekoniecznie trzeba się pastwić i brnąć przez geralta a euforia to nie łaska? świetne recenzje, świetny serial > netflix jest kontrowersyjny z wyborem materiału i poprawnością polityczną, a wiedźmin jest na pierwszym miejscu oglądalności pewnie z tego lamentu fanatyków bo nie ważne co się mówi, ale ważne aby mówili! w końcu to najlepsza i darmowa reklama...
Ty fanpli jesteś tak mocno odklejony od rzeczywistości, że to jest szok. Przyjadę kiedyś na to walne żeby zobaczyć czy istniejesz naprawdę, bo to szok żeby ktoś tyle farmazonów pisał.