Moja prognoza sie sprawdzila powrót do 42 zł a nawet trochę niżej. Pytanie jak długo będziemy sie tu kisić. Do wyników za Q3 ? Nie sądzę jednak na tle rynku wyglądamy bardzo słabo. Ci co kupili pod dywidendę dalej są w plecy względem tych co odkupili po odcięciu.
Kolego, co ty pi...... Spadek kursu to nie wynik tego co robi Spolka, czy slabosci rynku. Nie zauwazyles, ile akcji OTL "formalnie" przejelo Generali OFE???. Dostali to od NN OFE, ktore wczesniej kupilo to od MetLife, a ci wiadomo jaka mieli cene, bo są komunikaty. Coś jeszcze w temacie?
Jaka prognoza? Co mozesz zrobic jak barany z OFE, bez konsekwencji bawia sie nie swoją kasą. Wywala jeszcze 100k akcji, bo sa nad wodą i nie pokaza zejscia ponizej 15%, bo byli by totalnymi baranami, ale kto wie..... To tyle! Nie urośnie jak sie nie przemieli 100-150k akcji, tak myślę
Ja oczywiscie nie wiem, a jedynie wyciągam wnioski. Bo info z czerwca br. jeszcze jest na stooq.pl
liczba akcji OFE NNLife 1.125.492szt. zas 26/07 wg. Info juz o 50k mniej, to pokazuje kierunek.
https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/45928109,ot-logistics-sa-35-2023-zawiadomienie-w-trybie-art-69-ustawy-o-ofercie-zmiana-stanu-posiadania-znacznego-pakietu-akcji
Oczywiscie czas pokaze i nie sądze ze są tak nierozsądni jednak ktos pomimo swietnych wynikow akcje codziennie wywala???
Dnia 2023-08-07 o godz. 11:35 ~Sowa napisał(a): > Ja oczywiscie nie wiem, a jedynie wyciągam wnioski. Bo info z czerwca br. jeszcze jest na stooq.pl > > liczba akcji OFE NNLife 1.125.492szt. zas 26/07 wg. Info juz o 50k mniej, to pokazuje kierunek. > > > > https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/45928109,ot-logistics-sa-35-2023-zawiadomienie-w-trybie-art-69-ustawy-o-ofercie-zmiana-stanu-posiadania-znacznego-pakietu-akcji > > Oczywiscie czas pokaze i nie sądze ze są tak nierozsądni jednak ktos pomimo swietnych wynikow akcje codziennie wywala??? > Robi to na czczo, bez znieczulenia i z rozchylonymi pośladami.
Nie chciałbym mieć, to jasne! ale jak to się skończy, albo ich ktoś w paczce zluzuje szybko sie zacznie odbijaj. Dodatkowo gadanie o porcie w Rijece jeat bez sensu, bo jakby go nie sprzedali nie byloby juz OTL-a
Zobaczcie ile to urosło w tym roku... cierpliwości. Są granice. Dobrze, że nie strzela w kosmos bo to perspektywa zrównoważonego wzrostu, a nie gwiazdy jednego sezonu.
Dnia 2023-08-17 o godz. 12:30 ~Sowa napisał(a): > @Arcu, chyba dojdzie tam gdzie napisaleś.. wywalają aż furczy i jeszcze im się z d>>>, iskry sypią chle chle chle.