Wygląda to naprawdę dobrze. Wgłębiłem sie dobrze w temat. Także nawet nie patrzę na notowania aby mnie coś nie poniosło. Potem jest żal ze sie ucięło pozycje.
Tylko jakoś o zyskach z tego biznesu dla spółki nigdzie nie znalazłem informacji. Oczywiście temat jak najbardziej przyszłościowy jednak zastanawiam się ile jeszcze muszą zainwestować i jak to się kalkuluje finansowo obecnie ??
Wiesz mają technologie. Kapitał wszedł i to nie byle jaki. Wiesz z ciekawości zobaczyłem i jest warta domena arena.pl bo trzeba było przed zakupem skontrolować. Zdziwiłem się ze aż 4 mln. Można to sprawdzić bo zakładałem temat.
Nie ma co ulegać impulsom. Wiadomo jest Kasprzyk to wiemy. Ale jest też udział tej koreańskiej firmy. Nie może zakładać odrazu ze nic z tego nie będzie. Stacje ładowania są , wodór jest. Inwestor globalny jest. Wiesz czasem warto mieć nad sobą kontrole globalnego gracza i wchodzic z nim w biznes.
Pewności nie ma ale.. produkty są w który spółka ma udział technologiczny. To naprawdę jest wiele.
Moim ZDaniem się nie otworzy w poniedziałek. Zobacznie na arkusz ile jest zleceń pkc. To było 500zl. Nie 50 tylkon500. Zanim to uśrednia minie wiele dni. Technologia z tajwanu która jest tam od 4 czy 5 lat. Więc sprawdzona