Nie musi naganiać. Info jest mocne i prawdziwe. Są też patenty. Tak to wygląda. Wiec nie wiadomo gdzie zajdziemy i ile faktycznie jest akcji w wolnym obrocie. Po arkuszu widać ze nie za wiele. 95 tys akcji na 80 mln dzwga kurs o 1 zł
Aby kogoś oskarżać trzeba mieć dowód. Każdego można obrzucić błotem. Są odpowiednie organy i trzeba się do nich zwracać. Są spolki na których się zarabia ale tez są takie co biznes mają kiepski przez lata. Spadające kapitały itd. W spółce nigdy nie dzieje się coś nagle. Mowie to jako zwykły inwestor bez jakiś spektakularnych sukcesow na GPW. Wiec GPW to ryzyko i każdy który tutaj przychodzi musi o tym wiedziec.
To gość który występował na Comeco drobnych lewymi komunikatami ze spółki o rzekomych umowach i inwestorach z USA. Comeco jest od kilku miesięcy zawieszone, dostali już pierwsze kary z gpw, ściema i trzymać się z daleka.
To gość który wysterował na Comeco drobnych lewymi komunikatami ze spółki o rzekomych umowach i inwestorach z USA. Comeco jest od kilku miesięcy zawieszone, dostali już pierwsze kary z gpw, ściema i trzymać się z daleka.
No tak ale Arena.pl to nie Comeco. To 1 człowiek. Dzisiaj jest jutro go może nie być. Spółkę nie tworzy tylko jakiś tam Kasprzyk.
Wiec to tez trzeba mieć na uwadze. Strukturę poznamy wkrótce 45 proc ma miec spolka z Taiwanu a reszta to udziały Areny.
Wiec Kasprzyk tutaj nie wiadomo jaką ma role. Nie jest Prezesem to już wiadomo.
Ale każdy ma prawo myslec jak myśli. Nie byłem na Comeco wiec nie wiem
Sypał lewe komunikaty sprzedając akcje. Ogołocił spółkę z całej kasy. Prezes słup dostawał 30k zł wynagrodzenia. Radzę poczytać. Tutaj teraz się przenieśli. Na LinkedIn wykorzystują liczne fałszywe konta do kreowania ruchu. To jest grupa przestepcza za to będzie ich ścigać prokuratura Także uważajcie na ten syf tam ostrzegałem i dostali po łapach tutaj też będę. hipower i hydrogenom to spółki z kapitałem zakładowym w wysokości 10k zł i wspólną siedzibą w bloku. Poniżej link do wyczynu na Comeco o sprzedaży akcji poinformował 2 miesiące później https://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/comeco,zawiadomienie-z-art-69-ustawy-o-ofercie-publi-2023-03-27,espi,20230327_224511_0000268376
No dobrze ale Arena.pl ma kapitały dodatnie. Wiec nie może to być 10 tys jak piszesz. Kupujemy Arenę. Nie znam sprawy ale każdy Prezes mający pakiety akcji może je sprzedać. Nie pierwszy i nie ostatni raz. GPW to ryzyko. Nie ma komunikatu oficjalnego ze ktoś coś zrobił niezgodnie z prawem. Jeśli takie coś jest podaj linka. Ciekawy jestem..
Komunikat o sprzedaży podał 2 miesiące później gdzie prawnie ma kilka dni. Sprzedawał akcje w trakcie euforii spowodowanej komunikatami ceno twórczymi które później okazały się oszustwem. Dowodem na to jest umowa z simple h2. Samo Simple h2 napisalo w odrębnym komunikacie, że zawarcie umowy nie miało miejsca. Wystarczy poszukać
A jednak wszystie info okazały się prawdą…!!!
http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1
Kolejne potwierdzenie prawdziwości komunikatów. Łatwo sprawdzić. Dla chcącego nic trudnego :)
Wszystkie info się sprawdziły???
O proszę.
Skąd ten hejt?
Powodzenia wszystkim normalnie myślącym.
Za transakcją sprzedaży akcji ARENA.PL. S.A. do Hydrogen/Hi Power Europe stoją prywatne fundusze inwestycyjne, które kontrolują ponad 70% kapitału akcyjnego ARENA.PL S.A. Nie sądzę, aby nie sprawdziły kto stoi za Hydrogen i Hi Power Europe oraz jaką mają zdolność kredytową-wypłacalność, udziałowcy obu spółek. Nie zgadza mi się to co zostało podane w informacji Arena.PL SA, a co dot. Umowy Inwestycyjnej. Nigdzie w gronie udziałowców obu polskich spółek nie figurują tajwańscy inwestorzy z Hi Power Hydrogen Tech chyba, że mają podpisaną przedwstępną umowę nabycia udziałów w Hydrogen Sp. z o.o.? Na stronie www Hi Power Hydrogen Tech jest możliwa komunikacja w jez polskim podobnie jak komunikacja w jez. tajwański na stronie www HI Power Europe, a co uwiarygadnia ten deal inwestycyjny. CZUJNOŚĆ WSKAZANA, RACJA! Pozdrawiam.
Masz rację. Zakup akcji Arena.PL. S.A. to jest transakcja wysokiego ryzyka. ESPI na temat umowy inwestycyjnej ARENA z Hydrogen oraz Hi Power Europe pełne jest sprzeczności! Po pierwsze np. info na temat posiadanych 55% udziałów Hydrogen w kapitale założycielskim Hi Power Europe, które ma wnieść Hydrogen do Areny w zamian za dodatkową emisję akcji, a co umożliwi mu kontrolę spółki Arena. Zgodnie z aktualnym KRS Hydrogen spółka posiada tylko 45% udziałów w Hi Power Europe, więc jak może wnieść do Areny 55% udziałów!. Wielkość kapitału założycielskiego Hi Power Europe się nie zgadza. Suma poszczególnych udziałów stanowi tylko 95% kapitału założycielskiego, a powinna wynosić 100% (błąd Sądu Rejestrowego?). Takich sprzeczności jest więcej.