Dnia 2023-08-05 o godz. 10:42 ~art napisał(a): > spokojnie , jak podadza 3 zł dywidendy to sie tu zacznie jazda a co niby maja zrobic jak chca sobie kase przelac legalnie pozbieraja i jadymy pany!!
Jak można myśleć, że ktokolwiek mający chociaż nutkę rozumu przy 4 zł za akcje poda info o 3 zł dywidendy. Wtedy można by było zastosować wobec członków zarządu art. 296 par. 1a k.k.
Ja tam myślę że pieniądze z odszkodowania to trzeba dobrze zainwestować a nie przeżreć w formie dywidendy Wypłata dywidendy to dla spółki koniec jakiegokolwiek rozwoju.
Dnia 2023-08-07 o godz. 10:16 ~J23 napisał(a): > Ja tam myślę że pieniądze z odszkodowania to trzeba dobrze zainwestować a nie przeżreć w formie dywidendy > Wypłata dywidendy to dla spółki koniec jakiegokolwiek rozwoju.
Oby mądrze zainwestowali lub przeprowadzili skup akcji własnych lub jakieś odwrotne przejęcie .
Żeby pieniądze zainwestować to trzeba mieć wiedzę. Przez 25 lat prezes nic nie zrobił, oprócz wypłaty sobie wynagrodzenia, jednej dywidendy, wypłaty dla prawników. Nieudolny zarząd to katastrofa dla spółki. Pozdrawiam
Dnia 2023-08-07 o godz. 16:04 ~Zzz napisał(a): > Żeby pieniądze zainwestować to trzeba mieć wiedzę. Przez 25 lat prezes nic nie zrobił, oprócz wypłaty sobie wynagrodzenia, jednej dywidendy, wypłaty dla prawników. Nieudolny zarząd to katastrofa dla spółki. Pozdrawiam
jeszcze był skup akcji własnych po jak się nie mylę za ponad 10 zł za sztukę