Wniosek jest prosty. Kończy się przerzucanie z wora do wora i sterowanie kursem. Po wtorkowym ESPI i umowie na 20 000 000 Eco5tech zostało dostrzeżone przez szersze grono inwestorów. Coraz trudniej będzie utrzymywać kurs na niskim poziomie. A jeszcze trudniej cokolwiek na tych poziomach kupić.
Czekamy na jednostkowe umowy w ramach podpisanej ramówki i pozytywny raport finansowy. Najprawdopodobniej dopiero następny taki już będzie ze względu na rozliczenia dużych kontraktów...
Jeśli masz do oddania większy pakiet jestem w stanie złożyć Ci ofertę kupna w dobrej cenie. Intetesuje mnie ilość około 100 tyś akcji. Mogę zapłacić 2,2 zł.
Jeśli jesteś zainteresowany podaj mail do kontaktu.
Pozdrawiam
Zgadza się. Spółka na pewno po tym ESPI weszła na celownik wielu nowym inwestorom. Dodatkowo powrót kursu do wartości sprzed podania wiadomości zachęca do wystawiania zleceń.
Skorzystali z okazji by się pozbywać na wyścigi bo bez infa to nawet pies z kulawą noga na to nie spojrzy, a jak masz ochotę kupić 100 tyś to wystaw na giełdzie to na pewno zaraz ci nasypia a nie cwaniakujesz o mailach hahahaha. Jak wystawiasz taką ofertę w poniedziałek to ci uwierzę i zamilkne
Nikt nie oddaje. Trudno cokolwiek kupić, jest tylko przerzucanie z konta na konto.
Jesteś mocno początkujący skoro sugerujesz mi wystawienie kupna 100 tyś akcji jednym zleceniem.
Pozostanę przy swoich, sprawdzonych metodach. 500, 1000 czy max 2000 akcji i zawsze coś wpadnie.
Przy tak niskim rzeczywistym free float można mocno namieszać nawet małym zleceniem.
Nie pisz więc bezmyślnych sugestii jeśli nie znasz się na inwestowaniu. Pozwolisz że sam bedę decydować o swoich pieniądzach.
Wystawiłem zlecenie dzisiaj na 1,95 i coś tam wpadło, deko ponad 1300 akcji więc ktoś sprzedaje. Ale już jest kilka akcji powyżej kolejne zlecenie, żeby moje nie było na samej górze. Ktoś to skubie.
Tak jak pisałem kupowałem. I będę kupował. Bardzo się cieszę, że mimo coraz lepszych wyników są ludzie którzy za mnie dbają o niższą wycenę spółki. Spółka się rozwija, poniosła koszty związane z realizacją projektów w pierwszych fazach, teraz zaczyna księgować, zgodnie z kontraktami, płatności i pojawia się zysk. Ja patrzę jeszcze na poprawę wyniku r/r. Tak jak pisałem wyżej dziękuję za pilnowanie kursu i zasypywanie popytu. Przyjdzie czas na wzrosty, będę z wami wtedy.
Super że można odkupić po dobrej cenie. Nie spodziewałem się tak dobrych wyników i cześć akcji sprzedałem na podbitce. Teraz spokojnie odkupię jeszcze większy pakiet. A byłem pełen obaw że trzeba będzie brać powyżej 2,5. Jest super.
Expert ale z ciebie wielką ryba na odbitce w piątek poszło parę akcji po 200, 400 sztuk hahaha strach ile dokupisz teraz hahahaha, dramat akcjonariuszy trwa
Bystrzacho, najmocniejsze ostatnie podbitki miały miejsce w lipcu. Ci którzy liczyli na słaby raport właśnie wtedy sprzedawali.
Teraz już wiemy że były to przemyślane zagrywki żeby wyrwać akcje nawet nieco drożej.
Musisz jeszcze wiele się nauczyć bo niewiele rozumiesz co się tu dzieje.
Możesz ten rzekomy dramat zdefiniować? Spółka się nie rozwija, nie zarabia, nie ma perspektyw na poprawę wyników? Z takimi pierdeletami to idź na E. C. Będzin. Tam dopiero brak perspektyw.
~Zazo2023-08-04 15:48IP 37.225.92.*
Jeśli masz do oddania większy pakiet jestem w stanie złożyć Ci ofertę kupna w dobrej cenie. Intetesuje mnie ilość około 100 tyś akcji. Mogę zapłacić 2,2 zł.
Jeśli jesteś zainteresowany podaj mail do kontaktu.
Pozdrawiam
Pamiętacie tych bajkopisarzy hahahaha, dramat ubranych trwa
Nie umiesz nic innego poza lamentowaniem , wieje nudą i cebulą od twoich wpisów i lepiej jakbyś sobie je darował. Inwestowanie jest dla myślących pozytywnie i posiadających wiarę w walor w który inwestują nigdy na odwrót zakładam że akcji nie posiadasz i posiadać nie będziesz i piszesz tu tylko dla rozrywki