W ktora by nie bylo nie bedzie zle....a tymczasem mikro pakiecik na 31.95 wpadl:) Inwestorzy juz do weekendu sie szykuja wiec pewnie zakonczymy na lekkim plusie zeby kreski ladnie wygladaly:)
Dnia 2023-08-04 o godz. 14:05 ~Eryk napisał(a): > a w weekend info?i co wtedy?
To juz sa tak oczywiste sprawy ze nie ma co nawet nad tym sie rozpisywac:) ESPI = conajmniej +40% ale kiedy ....mamy 3q wiec moze byc w kazdej chwili ale czy akurat w ten weekend?
Dnia 2023-08-04 o godz. 14:18 ~Eryk napisał(a): > Do końca roku będzie parę istotnych umów...Tak myślę:) > > Może będzie już po raz 3 podatek solidarnościowy:)
podobny scenariusz z ostatnich dni, podbitka i dystrybucja - to będzie tylko taniej niestety
Dnia 2023-08-04 o godz. 14:43 ~piracik33 napisał(a): > No to chyba powinienes sie cieszyc ,ze kupisz taniej..,...:):):) > Czekaj cierpliwie w kolejce i sie nie wychylaj...:)
wyszedłem już z kasy, podtrzymywałem dzielnie spadki na MDG ale już koniec, cały rynek słaby zobacz action czy ten , kapitał odpłynął będzie tylko taniej.
W poniedzialek bedzie taniej ,we Wtorek drozej i tak jak napisales dla zapakowanych to nie istotne -/+ w ta czy w druga strone bo liczy sie efekt koncowy. Jedynie mozna liczyc ze komus bardzo bedzie sie spieszyc z roznych powodow i bedzie sprzedawal na szybko :) dlatego zawsze watro stac delikatnie po lewej moze cos skapnie jak mi dzis:) Z drugiej strony jak ktos bedzie zamykal pozycje na unnym walorze moze kupujac podniesc kurs tutaj znaczaco...:)