• moja woda Autor: ~auuuuuuuuuuu [83.20.245.*]
    https://www.gov.pl/web/klimat/musimy-dbac-o-wode-ruszaja-dotacje-na-przydomowe-systemy-zbierania-deszczowki
  • Re: moja woda Autor: ~LESZCZ [89.74.202.*]
    Właśnie złożyłem wniosek o dotacje ciekawe czy i dadzą.
  • Re: moja woda Autor: ~WujekDobraRada [5.173.158.*]
    mi dali ,kopie dołek .Pawluk ma baniak dowieść;
  • Re: moja woda Autor: ~Marysia [103.27.220.*]
    Poszukuje jakiegoś dobrego zbiornika, możecie coś polecić?
  • Re: moja woda Autor: ~WolaGrzymkowa [213.109.200.*]
    Wobet hydret.
  • Re: moja woda Autor: ~Marysia [103.27.220.*]
    Chodziło mi bardziej o nazwę, dane, zdjęcie. Może załącz jakiś link albo screen, żeby było widać dokładne szczegóły.
  • Re: moja woda Autor: ~Podobno [89.64.45.*]
    Polecam ten, fajnie się nam sprawdza jak bimber zlewamy do niego
    https://aquatechnika.com.pl/pl/zbiorniki-na-deszczowke-podziemne/1147-zbiornik-na-deszczowke-z-filtrem-flat-bolt.html#/1491-pojemnosc-3000l/8022-wyposazenie-pokrywa_standardowa
  • Re: moja woda Autor: ~Postrzal [89.69.182.*]
    Cycki ma fajne?
  • Re: moja woda Autor: ~SmartWater4Home [77.79.235.*]
    Dzięki programowi moja woda można zakupić smart system do polewania wodą deszczową!
    SmartWater4Home to system nawadniania dedykowany do wykorzystania wody ze zbiorników na deszczówkę. 
    System jest kompleksowym rozwiązaniem pracującym w sposób całkowicie zautomatyzowany, łatwy do programowania i zarządzania, z minimalnymi potrzebami w zakresie ręcznej obsługi. 
    Nawadnianiem za pomocą SW4H można zarządzać korzystając z aplikacji na swoim telefonie.
    Wykorzystanie deszczówki wymaga jej dokładnego filtrowania przed podaniem do systemu nawadniającego ze względu na zawartość zanieczyszczeń biologicznych i mechanicznych.
    SW4H filtruje wodę deszczową, a następnie podlewa tą wodą ogród. System pozwala skonfigurować strefy podlewania (w zależności np. od zacienienia danego miejsca lub indywidualnych potrzeb roślin). Smart Water mierzy wilgotność gleby oraz śledzi prognozy pogody – dzięki czemu system nie zużywa wody, jeśli nie jest to niezbędne.
    Zapraszamy na naszą stronę :) Smart Water 4 Home

• Re: moja woda Autor: ~cichy [81.15.239.*]
    Pianiści ruszyli :) pisać pisać pisać, a może akurat ktoś łyknie :)
[x]
AQUATECH 9,16% 0,11 2025-03-24 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.