Dnia 2023-08-04 o godz. 13:24 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-08-04 o godz. 13:16 mroz napisał(a): > > hehe oj cempuś leki wzięte ? > > Mnie się pytasz, czy wziąłeś leki? :-D
'miszcz' ciętej riposty ,..... wcpunk w akcji , ........ jak w przedszkolu
HAhhhahahhahahahaha a co na tym wykresie ?? formacja FLAGI ? , a może SPODKA ? (odwróconego?) , a może jakiś układ V ??
wc****, wcpunk wykres i AT na warzywniaku o dziennym obrocie 10.000 zet , a ten "znający się na rzeczy" to nowe wcielenie wolny-/+. sandman76, analityk , a może romek ?
Dnia 2023-08-04 o godz. 15:24 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-04 o godz. 13:24 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-08-04 o godz. 13:16 mroz napisał(a): > > > hehe oj cempuś leki wzięte ? > > > > Mnie się pytasz, czy wziąłeś leki? :-D > > 'miszcz' ciętej riposty ,..... wcpunk w akcji , ........ jak w przedszkolu > > HAhhhahahhahahahaha > a co na tym wykresie ?? formacja FLAGI ? , a może SPODKA ? (odwróconego?) , a może jakiś układ V ?? > > wc****, wcpunk wykres i AT na warzywniaku o dziennym obrocie 10.000 zet , a ten "znający się na rzeczy" to nowe wcielenie wolny-/+. sandman76, analityk , a może romek ? > > Ps. > tradycyjnie dodałem ci 10 zielonych łapek >
Scettuś, dla ciebie to została już tylko formacja ostatniej prostej, przecinająca formację hulajnogi x-D.
wcet, może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 %
Dnia 2023-08-04 o godz. 16:41 ~J-23 napisał(a): > wcet, > może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 % > > HAHAHHAhahahahahahahahaaaa
Dnia 2023-08-04 o godz. 16:41 ~J-23 napisał(a): > wcet, > może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 % > > HAHAHHAhahahahahahahahaaaa
Dnia 2023-08-04 o godz. 16:50 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-08-04 o godz. 16:41 ~J-23 napisał(a): > > wcet, > > może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 % > > > > HAHAHHAhahahahahahahahaaaa > > Dnia 2023-08-04 o godz. 16:41 ~J-23 napisał(a): > > wcet, > > może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 % > > > > HAHAHHAhahahahahahahahaaaa > > Scett, On g...a akurat nie dotyka :-).
widać , że ci łapka z wrażenia drży ,... powrót delirki ??? jeśli ten MEGA "expert" nie dotyka g ... j.w. , to co on robi na lubelskim tzw. holdzie snw ? ? ?
HAHhhhhahahahahaaaaaaaaaaa
i miłego weekendu z akcjami snw od poniedziałku powrót spadków ? ? ?
Dnia 2023-08-04 o godz. 17:13 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-04 o godz. 16:50 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2023-08-04 o godz. 16:41 ~J-23 napisał(a): > > > wcet, > > > może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 % > > > > > > HAHAHHAhahahahahahahahaaaa > > > > Dnia 2023-08-04 o godz. 16:41 ~J-23 napisał(a): > > > wcet, > > > może ten twój 'expert' od wykresów , spojrzałby tak w wolnej chwili na wykres SUNDRAGON , bo ja juz nie wiem co mam robić ? ? ? ? dzisiaj znów + 18 % > > > > > > HAHAHHAhahahahahahahahaaaa > > > > Scett, On g...a akurat nie dotyka :-). > > widać , że ci łapka z wrażenia drży ,... powrót delirki ??? > jeśli ten MEGA "expert" nie dotyka g ... j.w. , to co on robi na lubelskim tzw. holdzie snw ? ? ? > > HAHhhhhahahahahaaaaaaaaaaa > > i miłego weekendu z akcjami snw od poniedziałku powrót spadków ? ? ?
Na Sundragon pewnie tak :-). Delirkę to ty masz, od walenia kucca i kolejnych wkłuć x-D.