Oczywiście....., że TAK! Mając kupione akcje trzeba rozsiąść się teraz wygodnie w fotelu i obserwować co tu się będzie działo. I albo będziemy lecieć po tego Hillarowego Porsche albo ................. trzeba będzie odrobić poniesioną stratę na innych spółkach :=]
Po części masz rację ale: 1. Pomyśl, czy jest możliwe, że to całe działanie Henia jest z góry ułożone? Może rozgrywa swój plan na tą swoją spółkę i te fixy, brak informacji, sprzedaż akcji jest elementem Jego pokrętnej gry? 2. Może jednak chciał dobrze i myślał, że jak pozyska te parę milionów zł ze sprzedaży akcji to uda mu się zrealizować ten projekt budowlany pod W-wą? Niestety jak widzieliśmy nic z tego nie wyszło.
btw., chciałbym zobaczyć Ciebie na stołku Prezesa/właściciela spółki giełdowej, który mając głęboko w nosie swój prywatny interes, będzie się troszczył o "drobnych", by na pewno zarobili na akcjach tejże spółki. Nooooo..., chyba, że jesteś idealistą / filntropem.
Długo myślałeś nad tym komentarzem, bo wysokich lotów to on nie jest! Następnym razem przemyśl co piszesz, żeby to miało jakąś logikę. Gdybym naganiał i sprzedawał od 12 gr to by znaczyło, że miałbym więcej akcji niż sam Henio, co raczej by było mało prawdopodobne. Druga sprawa, cena nominalna to 0,05, więc każdy kto sprzedaje teraz - TRACI!!! Nie wiem jak ty ale ja staram się sprzedawać drożej niż kupuję. :=]
No i ostatnia sprawa - ja w przeciwieństwie do ciebie, jak to nazwałeś "naganiam" ale pod 1 NICK-iem. Natomiast ty: Zwierzak, Henrykozieblo, Hehehe, Sulusówaty, Hela, Bankowo, Petent, Wyślij, Gac, Atr, Wyrok, Zero, Szok, Serio, Mis, Henrykozieblo, Trup, Hehehe, Apis, Takkkk, Hhahahhahah, Kiepsko, Biegunka, Smieć, Wykop
To się dopiero nazywa "NAGANIANIE".............. :=]
Cena nominału 5gr była przed splitem aktualnie to jest 1gr wszystko powyżej przy 195 845 000 akcji to zysk oszuście i podły naganiaczu serio chętnie bym cię spotkał
Ciekawe, że jak tylko zdemaskuje się wielonikowca, który pod różnymi NICK-ami pisze różne opinie w celu wprowadzenie innych forumowiczów w błąd, to zawsze próbują szukać temat zastępczy tak, by temat wielonikowości poszedł w niepamięć.
I co oszuście forumowy, zaprzeczysz, że na tym forum pisałeś wieloma NICK-ami wprowadzając innych w błąd?