• Zapakowany Autor: ~lis [83.26.169.*]
    w akcje światowej technologi Pragnebit teraz Deutsche Balaton możemy jechać dalej podbijać świat a nawet kosmos nara
  • Re: Zapakowany Autor: ~Kokosy [31.0.40.*]
    Pragnebit szybciej podbije świat niż Wiedźmin od CD jedyna technologia na swiecie
  • Re: Zapakowany Autor: ~Zorro [45.149.208.*]
    jeszcze bardzo mało chłopców i dziewczynek zdaje sobie sprawe z tego co tutaj sie szykuje, wartości idace w dziesiatki złotych to tylko kwestia czasu, oczywiście dla dzieciarni co graja na oslep i inwestuja po kilkaste złotych nie ma to sensu, bo trzeba kupic duzo i trzymac troche czasu, ale ....
  • Re: Zapakowany Autor: ~Pinto [79.185.230.*]
    Najfajniejszy inwestor, a może jednak pracownik Nestmedic. Śmieszny jesteś, ponieważ nie masz pojęcia o tym rynku. Znacznie bardziej dynamiczny jest Carebits, który dysponuje lepszą technologią i jest popularna w Polsce. Poczytaj, doucz się i nie wprowadzaj ludzi w błąd, chyba że masz w tym interes...
  • Re: Zapakowany Autor: ~Xyz [95.108.7.*]
    Niby tak ale diabeł tkwi tutaj w szczegółach - certyfikatach i normach. Nie wiem który lepszy bo nie mam wiedzy.
    Druga sprawa mówimy mamy tutaj inny model dystrybucji. Carebits może sobie zamówić każdy do domu. Natomiast produkt NST będzie wydawany przez przychodnie/lekarza. I tutaj zwiększyć sprzedaż ma współpraca z SNT. I moim zdaniem o to idzie zakład
  • Re: Zapakowany Autor: ~Kokosy [31.0.36.*]
    Carebits i Carebits a Nestmedic ma umowy na dystrybucję pragnebit na pół Europy i to nie list intencyjny myśleć a 1 września dochodzą Czechy
  • Re: Zapakowany Autor: ~Xyz [95.108.7.*]
    Druga sprawa, fajnie że napisałeś o Carebits. Widzę po artykułach, że jest rynek na tego typu urządzenia.
    Pytanie: dlaczego NST przez tyle lat nie udało się na niego wejść z sukcesem?
  • Re: Zapakowany Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    ten Carebi czy cos tam to małe piwo, Nestmedic wszedł z certyfikowanym produktem na rynki swiatowe i robi pierwsze kroki z sukcesami, to jest poczatek welkiej wspinaczki na szczyt, a ty mi pszesz o jakiejś popierdółce !!!
[x]
NESTMEDIC 2,40% 0,85 2025-10-22 16:46:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.