jeszcze bardzo mało chłopców i dziewczynek zdaje sobie sprawe z tego co tutaj sie szykuje, wartości idace w dziesiatki złotych to tylko kwestia czasu, oczywiście dla dzieciarni co graja na oslep i inwestuja po kilkaste złotych nie ma to sensu, bo trzeba kupic duzo i trzymac troche czasu, ale ....
Najfajniejszy inwestor, a może jednak pracownik Nestmedic. Śmieszny jesteś, ponieważ nie masz pojęcia o tym rynku. Znacznie bardziej dynamiczny jest Carebits, który dysponuje lepszą technologią i jest popularna w Polsce. Poczytaj, doucz się i nie wprowadzaj ludzi w błąd, chyba że masz w tym interes...
Niby tak ale diabeł tkwi tutaj w szczegółach - certyfikatach i normach. Nie wiem który lepszy bo nie mam wiedzy.
Druga sprawa mówimy mamy tutaj inny model dystrybucji. Carebits może sobie zamówić każdy do domu. Natomiast produkt NST będzie wydawany przez przychodnie/lekarza. I tutaj zwiększyć sprzedaż ma współpraca z SNT. I moim zdaniem o to idzie zakład
Druga sprawa, fajnie że napisałeś o Carebits. Widzę po artykułach, że jest rynek na tego typu urządzenia.
Pytanie: dlaczego NST przez tyle lat nie udało się na niego wejść z sukcesem?
ten Carebi czy cos tam to małe piwo, Nestmedic wszedł z certyfikowanym produktem na rynki swiatowe i robi pierwsze kroki z sukcesami, to jest poczatek welkiej wspinaczki na szczyt, a ty mi pszesz o jakiejś popierdółce !!!