• QNA Autor: ~LOL [46.134.106.*]
    QNA Technology zebrała miliony przed debiutem na NewConnect. Dostarcza kropki kwantowe potrzebne w nowych technologiach
  • Re: QNA Autor: ~LOL [46.134.106.*]
    Data Bridge Market Research szacuje, że rynek kropek kwantowych wzrośnie do 17,13 mld USD w 2026 r. z 2,55 mld USD w 2018 r.
    Na dzień dzisiejszy inwestycja w QNA i SatRev jest więcej warta niż Erato .... Czuć MOC!
  • Re: QNA Autor: ~piracik33 [178.255.41.*]
    Z jednej strony rozumiem wqurwie.... akcjonaruszy bo to nie jest powazne traktowanie akcjonariatu.
    Ale z drugiej strony wiedzac jakie sa mozliwosci tej spolki predzej czy pozniej bedzie mozna dobrze zarobic. Pewnie znajda sie tacy co beda pisac ze hossa itp ale nie zapominajcie ze po wyborach miejmy nadzieje zmieni sie troszke i wrocimy do polityki eko. ( nie wspomne o portfelu Erato) Zeby nie bylo mam tego 60k i wiekszosc kupowalem po odwieszeniu wiec powinienem byc mega wqur....
    Ale nie jestem bo wiem ze dobrze zarobie na tym papierze w nastepnym roku:)
    Pozdrawiam Cierpliwych i oczywiscie Wiatraka jako przedstawiciela spolki:):):)
    Witamy ogarniętego człowieka. Dla mnie i 3 lata mrożenia to nie problem. QNA i SatRev to dla mnie gwarant dobrego zarobku.
  • Re: QNA Autor: ~Fring [37.47.251.*]
    Tu jeszcze trole będą przecierać oczy że zdumienia jak zaczną się wzrosty. Portfel mają super.
  • Re: QNA Autor: ~Rrr [90.156.116.*]
    Chłopie portfel super a nie można zrobić raportu? Zejdz na Ziębie to trwa już prawie kurna rok!!!!!
  • Re: QNA Autor: ~kier [46.76.37.*]
    satrev wchodzi w tym roku na nc
    via espi
[x]
ERATONRG -23,31% 0,10 2025-02-17 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.