• Zawiść, nienawiść, choroba. Autor: ~dero [5.173.225.*]
    Trolle, które tutaj siedzą po to, żeby wyciągać komuś błędy z przeszłości, albo żeby ujadać za kimś, kogo nienawidzą z nikomu niewiadomych powodów. Typu Realista, Ryzykant, Sklepowa... Mam prośbę. Nie zaśmiecajcie tego forum wyciąganiem jakichś starych wątków srca. Każdy dobrze wie co pisał wtedy, co pisze teraz, ale nie róbcie tutaj bałaganu. Zamiast tego przejdźcie się do internisty, może da wam skierowanie do psychiatry. Rozumiem, że kolor zielony powoduje u was szczękościsk, ale medycyna jest już na wysokim poziomie... Na pewno coś na to mają.
  • Re: Zawiść, nienawiść, choroba. Autor: ~Pierogi [109.197.169.*]
    Polska
  • Re: Zawiść, nienawiść, choroba. Autor: ~iii [185.104.186.*]
    Trole są mądrzejsze od ciebie a ty naiwnie dajesz się prowokować a teraz jakiś wywód, idź popłacz się gdzie indziej , nikogo to nie obchodzi.
    Co kto nie napisze to już drukujesz tłumaczysz się. Ynwestor co ma jedna spółkę w pl ,zarabia krocie na krypto i bogaci się na akcjach zagranicznych hahahah a trol go owija wokół palca, zamknij się już leszczu.
  • Re: Zawiść, nienawiść, choroba. Autor: ~dero [5.173.233.*]
    Mówiłem Ci, odczep się ode mnie i idź leczyć kompleksy gdzieś indziej. :) A już na pewno nie moim kosztem. Polecam również czytać więcej książek, bo Twoich wywodów nie da się swobodnie czytać. Interpunkcja leży, logika zdań kiepska, przynajmniej byków ortograficznych nie robisz. Uff.
  • Re: Zawiść, nienawiść, choroba. Autor: ~dero [5.173.240.*]
    Ponawiam prośbę. Tym razem do tego, co się śmieje jak głupi do sera. nick: hyhy, hyyyy, haha, huhu, heee, hooo itd itp.
    Jesteś żałosny. Zaśmiecasz forum.
[x]
TELGAM 6,22% 0,41 2025-11-12 10:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.