Te artykuły o Saule są od kilku lat. Dopóki nie będzie komercjalizacji na dużą skalę, to żadnej iskry tutaj nie będzie. Ostatni post Saule w social media jest....sprzed 2 miesięcy z 5 czerwca! Spółka nic nie komunikuje. Zapadła się pod ziemię.
Ja wierzę, że tutaj będzie ta iskra ale dopiero po komercjalizacji i dużych kontraktach. Na razie nic takiego się nie dzieje.
Jakich bredni? Tak - są ciągle nowe artykuły od Saule - tak od kilku lat pojawiają się regularnie. To żadna nowość. Saule nie opublikowało nic od 5 czerwca!
Nie ma żadnego newsa od komercjalizacji...jeszcze. Tak - jak będzie taki news to kurs wystrzeli, ale Twojej naganianie robi się męczące! Obrót niecałe 6 tys. zł dzisiaj ! Tak - obrót był najwyższy od kilku miesięcy kilka dni temu, ale na razie obrót zamarł.
Szeryf - widać, że jesteś nowy na forum. Każdy kto tu jest doskonale wie, że mam duży pakiet kupiony ponad 2 lata temu i później uśredniony (przez rok było w okolicach 3 z hakiem), a średnią mam w okolicach 7 zł.
Hej AMA. Mam tak samo jak Tyyy.... Ale Szeryfowi chodzi o to, żebyś siał propagandę, bo inaczej nie sprzedamy tego... no chyba, że ze stratą. Także weź się przełam i pier... jak potłuczony... ej... no weź!... Trochę ściemy chociaż... bądź jak Wilk z Wallstreet! Jeden mały pozytywny post chociaż :D taki maleńki! :D :D :D
Czekaj, pokażę Ci, możesz mnie zacytować nawet "Ej! Zobacz, są nowe artykuły o Saule!" albo "Oj będzie się działo!" albo to jest hicior tego forum "Rakieta startuje! Tylko jeszcze ją tankują!" albo "Pociąg odjeżdża! Peronowicze będziecie płakać!".
A serio też czekam. Już grubo ponad rok... ile jeszcze? Ktoś mi powie? Tu się faktycznie nic nie dzieje. Miało być PV na budynkach. Tanie i łatwe do założenia - w końcu folia. Ale chyba nikt nie przewidział, że folia jak to folia - trochę się drze. To może smart ceny w sklepach, w końcu tam są przyjaźniejsze warunki atmosferyczne, i co? I nic! Nic nie wiadomo. WTF!? Ktoś mi powie?
Dobry post Johny, ale pozwolisz, że nie będę jak Szeryf.
Ja serio wierzę, że tutaj zarobimy, a nie tylko wyjdziemy na zero. Za dużo środków tutaj zainwestowano, ciągle zatrudniają nowe osoby, wchodzi nowy inwestor, pozbyli się balastu w postaci Januarego, uczestniczą w różnych projektach na szczeblu unijnym. Czy firma, która ma się zwijać będzie zatrudniała najlepszych specjalistów z całego świata?
Prace nad perowskitami trwają na całym świecie i jakoś nikt jeszcze na tym nie zarobił, bo tego nie skomercjalizował, ale skoro wyścig trwa to jest o co walczyć.
Widać musimy jeszcze poczekać. Skoro taki Będzie po lipnym info wzrósł ponad 20 razy, co to tutaj może być gdy pojawi się komercjalizacja na dużą skalę?