Panie Cacek komu zleca pan ten troling? Ten " gość " wypisuje takie bzdury, że tylko robi pod górę. Dla niego 120 krzeseł to duża restauracja formuły casual dining...itp
Jak dojdziesz do 20% moich udokumentowanych zasobów wiedzy - wymienimy się doświadczeniami.Teraz polecam przysiąść i ostro brać się za nadrabianie elementarnej wiedzy. Nie psuj tu swoimi bzdurnymi wpisami już i tak marnego wizerunku Spółki
Zasobów wiedzy, a myślałem że potężnego zasobu finansowego. Powiem tak na GPW rządzi kapitał i nic więcej. Wrzucę 1 mln i jest już ruch. Zapamiętaj. Tylko i wyłącznie kasa a nie Twoje wynaturzenia.
On jest na etapie nauki czerpania wiedzy itd.
Widzi to co wszyscy a nie widzi tego co widzą nieliczni a patrzą na to samo wspólnie.
A jest tylko jedna rzecz na giełdzie która zawsze się sprawdza.
jak narazie to sprawdza sie tylko to ze to co przewidujesz ty i asd sie nie sprawdza :) i to nie nie podlega cbyba zadnej dyskusji. Mysle ze smialo mozna traktowac was jakoe takie odwrotne indykatory. Jak mowicie ze bedzie roslo i ze do tego dynamicznie to znaczy ze bedzie spadalo :)
Pewnie kiedyś będzie rosło dlatego jestem szczęśliwym posiadaczem pakietu akcji sfinksa.
Ale ty chciałeś sprzedać.... to sprzedaj bo już można kupić poniżej 90gr a za tydzień może będzie i po 30gr kto to wie.
1,30zl czy 30gr co za różnica.
I co z tego rosnie ,spada ...naturalnie.nie masz akcji ..nie masz adrenaliny,.jesteś pusty.Gwarantuję na jesień-pażdziernik po wynikach-raczej wcześniej po 25 .09.23 poziom ,który nie jesteś wymysleć.GPW to potencjał ,ale dla nielicznych,cierpliwych.Krótkoterminowo możesz mieć rację, i co z tego. 0,90,080 niech sprzedaą.Ja kupiłem i po 1,20 a wcześniej 0.44 b.duzy pakiet ,sprzedałem po 1,22 ,kupiłem po 1,07 sprzedałem po 1,19 i co z tego .Tu jest potencjał..Trend spadkowy przy bardzo małym obrocie.
być może dążą do zamknięcia luku z 31.03 wykres 15M tam jeszcze ustawię jakieś wiaderko. To widzę jani12 , że też wyczułeś co się szykuje i jaki tu potencjał na tak zdołowanym papierze. Ciekawe ile byśmy razem ze Sfinksem (tym który ma akcje
Jani 12.
Dokładnie dla mnie spolka warta by ją mieć.
ma potencjał długoterminowy i jest tu marża gdzie na innych segmentach robi się krucho.
Ale to trzeba śledzić choćby gastro.