....co o tym sądzicie?
Od dwoch dni Niki nasz znawca twierdz w swoich postach ze nie ma przeszkód zeby kurs spadl do 22zl a nawet bylo by to wskazane...pisze ze skoro kurs spadl z 23 na 15zl to teraz moze byc tak samo. Zapomina o kilku drobnostkach typu negatywne espi wieksza ilosc czasu,nowe umowy itd.....
Mam nadzieje, ze ten watek w koncu skończy kariere clowna ktory ciagle kupuje w dolkach i sprzedaje na gorkach do tego siejąc świadomie niepokój....
To czekamy na 22zl lub znikniecie z forum naszego znafcy...:)
Piracikowi zależy na tym, żebyście go pocieszyli:)) przygarnijcie kropka bo się biedak stresuje korekta, a może jeszcze bardziej tym, ze na niej nie zarabia, tylko patrzy jak sroka w kość jak spada. Jak się nauczy zarabiać na spadkach, będzie od razu widzial potencjalne pola korekt. Teraz widzi tylko up. Jak to typowy leszcz
Niki dziekuje ze sie o mnie martwisz ale jak widzisz to zarabianie na spadkach niezle mi idzie. W odroznieniu od ciebie napisalem kiedy i w jaka ilosc w czasie sesji zebys mogl zwerfikowac a nie dzien po.:)
Korekta zawsze jest wskazana i na nia czekam ale pisanie glupot i sianie dezinformacji w stylu spadnie do 22zl bazujac na swoim autoryrecie specjalisty od AT jest niedopuszczalne i zawsze bede tępił...:)
Milej sesji i trzymam za slowo:)