Próba manipulacji kursem przez troli ogrzewanymi kotletami nie wyszła więc będzie tu kontynuacja trendu wzrostowego w tym tygodniu grubo było ponad 0,40 w przyszłym widzimy 0,50 .
Free Float tez macie ładny bo to jedyne 182 631 506 szt. ciekawe kto to kupi albo kiedy zaczną sypać towarem bo ubranych zapewne jest dziesiątki tysięcy i czają się za rogiem żeby tylko wyjść z tych 50 tys sztuk każdy.
Problem ludzi twoje pokroju polega na tym, że co by się nie dzieło ty i tak nie kupisz akcji, bo strach ci nie pozwoli. Będziesz naganiał na spadki i nawet jak kurs dojdzie do złotówki ty i tak będziesz bez akcji. Takie same wpisy są zawsze na spółkach, ale w tym czasie ludzie, którzy np. kupili akcje po 0,30 będę już zarobieni, a inni zejdą z haka. To nie my na forum decydujemy o kursie. Od pisania kasy nie przybywa, chyba że ci za to płaca. Ja mam akcje i nie zachęcam do kupna, a pisze, jakie jest moje zdanie. Z twojego wpisy wynika, że akcji nie masz, a analiza spółki skończyła się na sprawdzeniu, jaki jest FF. Jak inwestowanie na GPW byłoby proste, to spędzałbyś noce w inny sposób niż pisanie na forum.
ponoć 40mln ma ulica wiszącą na hakach od 50gr do 2 ziko, inni maja kolejne 142.6 mln z tego FF którzy tez chcą ten chlam oddać wiec tylko OSTRZEGAM przed MROZENIEM KAPITALU na lata !!!
przewidywany zysk za 2023 to 10mln zł / 467.49 mln akcji = 0.021 zł na akcje czyli ich wartość już z górnej ostro przeszacowanej polki to moze 20gr a wy chcecie to za 41gr liczycie ze ktoś to od was odkupi po 50-60-czy 70 gr ???
SZUKACIE większych naiwnych JELENI od siebie ?
OSTRZEGAM !!!
Tylko przytoczę pewien szanowny portal:
Zysk operacyjny (EBIT): spadek o 9.48% r/r EBITDA: spadek o 11.81% r/r Zysk przed opodatkowaniem: spadek o 10.24% r/r Zysk netto: spadek o 37.13% r/r
Rozumując jak rotua akcje Apple powinny kosztować max 2$ bo zysk za ostatni kwartał to 1.30$ a na ostatniej sesji były po 182
A co z Będzinem? Kosztuje 66zl a zysk na akcję to -155zl
Więc gościu wypisujesz bzdury bo na giełdzie kupuje się przyszłość a nie przeszłość