powinieneś pokazać żonie średnią cenę zakupu :))) myślę ,że dzisiejszy kurs to i tak sukces :)))) Ale czekamy na Xtekowy Będzin. Niestety tylko cierpliwi o nerwach ze stali będą mogli spróbować smaku zwycięstwa
Jak jej pokazuję cenę zakupu to tym bardziej naciska na sprzedaż bo jestem już zarobiony a jak widzi wahnięcie -3% to tylko krzyczy „a nie mówiłam??” I liczy ile jest przez to do tyłu hehe tak źle i tak niedobrze
Może jakieś "damskie" zakupy torebka, perfumeria, jubiler, salon kabrioletów ???? moja żona ciągle narzeka na brak galanterii tzn. torebek. A ja zamartwiam się ,iż trzeba wynająć kontener na ten żeński atrybut.
Wspaniały wątek! A z aktualności to puściłem połowę pakietu gdyż nie wytrzymałem już tych spadków. Idę zarabiać gdzie indziej a tutaj wrócę niebawem aby odbudować pozycję przed wybiciem. Jestem w takiej pozycji że jak spadnie do 0 to i tak jestem na inwestycji do przodu :-)
ja niestety w przeciwieństwie do Ciebie jestem już na bardzo niewielkim plusie :( wczorajszego dnia w pewnym momencie byłem już pod kreską. 3mam dalej, ale poziom codziennej chłosty którą przyjmuję jest naprawdę wysoki.
Crimson, gratulacje. Tutaj chyba jest jeszcze czas, a otoczenie rynków coraz mniej ciekawe