Trzeba było słuchać PPP zamiast kpić z adresiw IP. Potem wraz z nim składać wnioski do KNF i nie tylko
Ja składałem swoją drogą i widziałem co napisała druga strona. Mam teraz kwity na wypadek ogloszenia wezwania na akcje za goooowniana cene ze średnią z ostatnich 6 miesiecy. Gest kozakiewicza się wtedy należy.
Dnia 2023-08-03 o godz. 11:28 ~fck napisał(a): > Trzeba było słuchać PPP zamiast kpić z adresiw IP. Potem wraz z nim składać wnioski do KNF i nie tylko > > Ja składałem swoją drogą i widziałem co napisała druga strona. Mam teraz kwity na wypadek ogloszenia wezwania na akcje za goooowniana cene ze średnią z ostatnich 6 miesiecy. Gest kozakiewicza się wtedy należy. > > > > Zawsze możecie zrobić to samo. > > Wasza sprawa.
Bez porozumienia drobnych akcjonariuszy nic się nie zmieni.
Wygrany kontrakt spadki :) Strach myśleć co będzie po hipotetycznej wygranej przetargu na 63 loczki dla PKP IC https://www.nakolei.pl/koleje-slaskie-kupuja-impulsy-przewoznik-przyjal-oferte-newagu/
Ty raczej zadaj sobie pytanie, dlaczego po umowie na 180 mln z opcją na 550 mln czyli ponad połowę kapitalizacji spółki w ogóle są spadki.
Dziękuję, że mogłem pomóc.
Dnia 2023-08-04 o godz. 11:24 ~fck napisał(a): > Ty raczej zadaj sobie pytanie, dlaczego po umowie na 180 mln z opcją na 550 mln czyli ponad połowę kapitalizacji spółki w ogóle są spadki. > > Dziękuję, że mogłem pomóc.
Pomóż sobie i lepiej nic głupiego więcej nie pisz.
Dnia 2023-08-03 o godz. 11:28 ~fck napisał(a): > Trzeba było słuchać PPP zamiast kpić z adresiw IP. Potem wraz z nim składać wnioski do KNF i nie tylko > > Ja składałem swoją drogą i widziałem co napisała druga strona. Mam teraz kwity na wypadek ogloszenia wezwania na akcje za goooowniana cene ze średnią z ostatnich 6 miesiecy. Gest kozakiewicza się wtedy należy. > > > > Zawsze możecie zrobić to samo. > > Wasza sprawa.
A to ciekawe. PPP składał i Ty składałeś. Jego zamknęli a ty jeszcze wśród zdrowych?