Ale ktos sie bawi na Pagadzie. Ciekawe czy to byl ajkas wycieczka po stopy, bo dawali na lewo tyle ile bylo, coraZ nizej. Tak sie na pewno nie wychodzi chyba, ze resztkami. Ma ktos swoja opinie, ktos obserwuje spolke?
Ja obserwuję spółkę od momentu zakupu walorów w czerwcu 2007 zaczynałem od 55PLN później uśredniałem na 40, 30, 20, 10 czekam na 5 PLN..... TYLKO WRODZONE POCZUCIE HUMORU I OPTYMIZM POWSTRZYMUJĄ MNIE PRZED SEPUKU ;-)
Jeszcze niedawno niepokoiłem się, że kurs Pagedu zbliża się do kursu Grajewa, teraz marzę, żeby Paged kosztował tyle co Grajewo...
Stawiam duże Whisky dla tego, co zidentyfikuje tego sk...na sprzedającego z ukrytych zleceń od 12 zł. kurs coraz nizej a on i tak kładzie na S - tylko dlaczego sie nie ogłasza - może to te p...dy z Pioneera, ale im juz powinny się skończyć akcje po wczorajszej sesji... wolumen 150 tys.
wiesz nie wszystkimi rządzą emocje (nie twierdzę, że tobą) ale normalnie jak chce sie skupić sporo papiera to raczej chce się aby cena byla niższa - nie?
Tak robi gość z dużą kasą chcący skupić i przejąć firmę. tak nie moze robić spółka, ani nawet mzyki, bo nie mają w niej pełnej kontroli. Więc Twoja teoria, choć znan w pagedzie nie ma zastosowania.
Najprawdopodobniej sprzedają pedzie z Pioneera - zobacz sobie na ich wyniki - najgorsi - mieli najwięcej akcji podczas zwały wrzesień-październik. teraz chcąc dorównać do konkurencji, sprzedają cioty akcje spółek i schodzą poniżej 5%.
nie wiem ile k...sy mają jeszcze akcji pagedu, ale wiem, ze do końca 2008 r. nie będą mieć ani jednej, zeby w sprawozdaniu nie pokazać, jakie z nich głupki...
ok pozdrawiam
P.S.
na zakończenie jedno - p. M tak przejął Paged tak więc nie sadzę, żeby dał sie w taki głupi sposób wyleszczyć - zbyt wytrawny to gracz
A co będzie tego my nie wiemy. Ja osobiscie sie zasadzam na 2 zł - historia lubi się powtarzać
No to powodzenia, to że jakaś ciotka sprzedaje nie za swoje czytaj: TFI Pioneer i im nie zalezy na kursie, nie znaczy, że spadnie tak nisko.
Gdybym był bogaczem, to jak spadłoby do Twoich 2PLN to przejąłbym cały ten biznes - wierz mi tam majątek jest warty x5. Ale giełda to inne prawa - niedowartosciowuje i przewartościowuje jeden i ten sam towar. ale ok. jak spadnie do 2PLn to odezwij się, stawiam dobry trunek....
A tego skurwiela Bogusławskiego z pioneera to ja jeszcze dorwię.....
Dnia 2008-12-12 o godz. 19:40 ~radi2000 napisał(a):
> sorki że się wtrącam ale chciałbym zapytać
> zainteresowanych ,czy przypadkiem nie jest tak żę Paged
> zbiera kasę przez pod przejęcie Sklejka pisz ?
Nie wtrącaj się ja dorośli rozmawiają.
tak Paged sprzedaje akcje, żeby kupił Sklejke Pisz...;)))
ja mam nadzieję, że nie kupią. Czarnocki to imbecyl, ja też bym robił interesy w czasach prosperity...
spoko jak znasz papier to wiesz, że nie Czarnocki tu rządzi. A i tak juz od 20XII nie jest w Pagedzie Prezesem
Jaro nie irytuj się chyba, ze ci szybko kasa potrzebna - cierpliwość bedzie doceniona
jak pisałam powyżej gdybyś nie wiem jaką kasę miał nie przejął byś no chyba, że byś się dogadał z Mzykiem - nie doceniasz goscia. Ale nie panikuj jak nie masz noża na gardle to jeszcze "BĘDZISZ ZADOWOLONY". Miałam Paged po 7 - uciekłam po 6,50 - mówiłam , ze kupie jak spadnie do 2zł (a tak sobie gadałam) i głupia bab nie kupiłam - co bylo dalej sam wiesz.