Możliwe że dzisiejsze wzrosty dotyczą nadchodzącej informacji o zaksięgowaniu przychodu Succubusa z konsoli, które zostaną wykazane w nadchodzącym raporcie kwartalnym. To jest wyłącznie moje przemyślenie. Inna opcja to wejście jakiegoś funduszu lub odkupienie akcji przez prezesa?
Nonsens... sprzedał po 4 żeby kupić powyżej? Deal życia. Za prawie pół bani akcji nikt tak o nie kupuje. Żeby zaraz spadły? Dla mnie jutro na 0 lub niewielki plus. Regularnym wzrostem niedużym zamknąć lukę i cofka do 5 zł. W ramach espi i dobrych info pod koniec roku okolice 5.5
osobiście obstawiam to co na Drago, wzrost pod paranoid na 3 dni przed premierą realizacja. A że Paranoid raczej szałowy nie będzie to czeka gruba cofka. tak obstawiam a jak będzie zobaczymy. Co do succub na konsole to raczej rozczarowanie spodziewałem się czegoś innego.
Nic tych rzeczy. Przecież ulica z dzieciakami tutaj oddaje akcje a my zbieramy. Nie będzie już wzrostu w tym tygodniu. Konsolidujemy do jesieni max 4.6 i tu mamy mocny sufit bo bańka akcji na sell jest do rozebrania. A póki co to "inwestorzy" ściągają gacie