• Wzrosty Autor: ~Matiallegro [46.205.210.*]
    Możliwe że dzisiejsze wzrosty dotyczą nadchodzącej informacji o zaksięgowaniu przychodu Succubusa z konsoli, które zostaną wykazane w nadchodzącym raporcie kwartalnym. To jest wyłącznie moje przemyślenie. Inna opcja to wejście jakiegoś funduszu lub odkupienie akcji przez prezesa?
  • Re: Wzrosty Autor: ~Słoń [46.204.109.*]
    Nonsens... sprzedał po 4 żeby kupić powyżej? Deal życia. Za prawie pół bani akcji nikt tak o nie kupuje. Żeby zaraz spadły? Dla mnie jutro na 0 lub niewielki plus. Regularnym wzrostem niedużym zamknąć lukę i cofka do 5 zł. W ramach espi i dobrych info pod koniec roku okolice 5.5
  • Re: Wzrosty Autor: ~Misio [5.173.49.*]
    Spekulacyjny wystrzał dziś pewnie dodadzą z 20%
  • Re: Wzrosty Autor: ~Słoń [5.173.11.*]
    Nie, bo kieszonkowe ktoś próbuje odzyskać. Koniec wzrostów. Patrząc po arkuszu to dzieciaki mają akcje i sterują kursem. Dobre....
  • Re: Wzrosty Autor: ~piccoloolo [5.173.29.*]
    osobiście obstawiam to co na Drago, wzrost pod paranoid na 3 dni przed premierą realizacja. A że Paranoid raczej szałowy nie będzie to czeka gruba cofka. tak obstawiam a jak będzie zobaczymy. Co do succub na konsole to raczej rozczarowanie spodziewałem się czegoś innego.
    Dokładnie tak to wygląda
  • Re: Wzrosty Autor: ~Matiallegro [46.205.210.*]
    Zazwyczaj Madmind jak roście to po 15:00 -
    Przydał by się strzał jskis
  • Re: Wzrosty Autor: ~Słoń [5.173.11.*]
    Nic tych rzeczy. Przecież ulica z dzieciakami tutaj oddaje akcje a my zbieramy. Nie będzie już wzrostu w tym tygodniu. Konsolidujemy do jesieni max 4.6 i tu mamy mocny sufit bo bańka akcji na sell jest do rozebrania. A póki co to "inwestorzy" ściągają gacie
[x]
MADMIND 5,41% 0,37 2026-05-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.