do wynikow za tydz 90gr a po ogloszeniu wynikow do .68gr jak myslisz poco tak zeszli z kursem wlasnie teraz przed wynikami? poto by po zlych wynikach wywolac panike i pozbierac po atrakcyjnych cenach .moze byc idealna okazja do zakupow
Jurbul. Dlaczego miałoby być tak tanio jak mówisz? Skoro raport powinien być dobry. Na moje oko zeszli z ceny by zbierać reeaz co tylko się da. Ale zobaczymy
Widzę u ciebie braki w podstawach gry giełdowej. Wróć do książek, poczytaj trochę.
Powiem ci jak to się skończy dla ciebie. Gdy będziemy mijać kolejne opory 2, 3, 4zł ty dalej będziesz zakłamywał rzeczywistość czekając ze zleceniami na 60groszy. W końcu w akcie desperacji kupisz po 6 i na korekcie będziesz kwiczał niczym zażynany świniak i bredził coś że cię ubrali. W końcu zrozumiesz że gdybyś posluchał bardziej doświadczonego kolegi i kupił po 1zł czy nawet 1,5 byłbyś kilkaset % do przodu i może odrobiłbys te straty które poniosłeś.
Niektórzy prognozują że będzie tutaj 60 grosza a nawet 40 i wtedy opłaca się kupować. Nie ma absolutnie żadnych przesłanek (oprócz spekulacyjnych, co też wcale nie jest takie proste do zrobienia i w obecnej chwili nie widziałbym sensu takiego zagrania) do tego żeby cena tutaj spadła do 40 groszy. Bardzo prosta sprawa, wystarczy zliczyć aktywa (tych 3 spółek) bez amerykana) i odjąć od tego po stronie pasywów zobowiązania należność i ewentualne obciążenia podatkowe i podzielić przez ilość akcji. Nadal wychodzi że jest to grubo ponad prognozowane 40 groszy na akcję. Samo skomlenie ciecia który kupił za 4 zł potem sprzedał za 1 a teraz wyje żeby odkupić za 40 groszy to jest za mało, żeby cena spadła o połowę.
Dnia 2023-08-03 o godz. 14:46 ~Vincent napisał(a): > Patrzcie jaka analiza gł(ąba. Niedługo kupi akcje, hahaha Albo już ma.
Najfajniejsze jest to że ty nie kupisz poniżej 1. A z tego co widzę to chyba w ogóle nie kupisz bo nie ma podaży. Kupić za 4 potem cały czas naganiać w końcu sprzedać za 1, a teraz się modlić o 40 groszy. Masz mocną strategię ci powiem. W sumie ja nie wiem po co ja na ciebie tracę czas. Powinienem cię spuścić po brzytwie jak ten Aussie. Chyba sobie dam z tobą na razie spokój. Zamelduj się jak już odkupisz.
40 groszy g.)łąbie?
Kolejna manipulacja wsiowego Inwestora:) I to moa ja a ty B.uraku będziesz się tu meldował. To tylko z kodzyścia dla ciebie-w ramach wyrównywania szans. Kiedyś nauczyłem cię czym różni się marża od zysku, od dzisiaj wiesz co to wskaźnik C/WK.
Miałeś się zameldować kiedy odkupisz, a ty szczekasz bez akcji :) Widzisz vincent napisałem tylko jeden post że nie ma żadnych podstaw do takiego prognozowania katastroficznego kursu jak tu co poniektórzy chcieli w tym ty żeby odkupić i od razu akcje poszły 20% w górę. Każdy kto ma trochę oleju w głowie by się zastanowił dlaczego się tak stało. Ale ty masz pusto w głowie więc jedynie możesz szczekać. Patrz miało być według ciebie poniżej 1 zł w tym tygodniu a ile jest? Nigdy ale to nigdy nie udało ci się poprawnie przewidzieć kursu. Dlatego kupiłeś za 4 sprzedałeś a teraz nie możesz odkupić za taniej niż 1. Jesteś nawozem giełdowym :)
Dnia 2023-08-07 o godz. 15:47 ~odp napisał(a): > Niebawem 5 pln g.(łąbie , wiejska niemoto.
No popatrz 5 a może nawet 10 tak jak oze mówi, a ty frajerze nie zdążyłeś odkupić ha ha ha ! Miało być według ciebie poniżej 1 zł w tym tygodniu a teraz wyskakujesz z 5 zł? Ale ty masz chory łeb! Rozumiem że czekasz teraz na to 5 zł żeby odkupić za 5 zł. Najpierw frajerze kupiłes za 4 zł potem sprzedałeś za 1 zł a teraz odkupisz za 5 zł buahahahha. To forum nigdy nie widziało większej niemoty i przegrywa niż ty.