• 33,20 Autor: ~hormon [37.47.180.*]
    Mamy najwyższe zamknięcie notowań od 4 lat. Jutro może być ciekawie :) Gdybyśmy jednak poszli mocniej do góry i wybili ten opór, po tak krótkiej konsolidacji, to by znaczyło że realny FF jest na poziomie niskich kilku procent. Na pewno jutro rano za wzrost będą odpowiadali miejscowi kółkowicze. A dalej zobaczymy
  • Re: 33,20 Autor: ~Eryk [188.33.248.*]
    Sesja biuti:)
  • Hormon Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    W/g mnie nie ma opcji wolumen dzis mizerny i jutro bedzie zabawa. Tydzien bujanie sie 31-34 . No chyba ze jakies espi sie pojawi to sky no limit :)
  • Re: Hormon Autor: ~Yto [148.252.129.*]
    Jutro zobaczysz swoje bujanie się w fantazjach tygodniowych,dzisiaj swig80 -1%,a tu +5% ponad i miało by wrócić do 31 chyba jak sprzedasz swój pakiecik pkc buhahaha buhahaha buhahaha
  • Yto Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Ty nigdy nie zmadrzejesz...:)
    Ale najlepsze jest to ze wczoraj jak sie czerwień lala to siedziałeś cichutko....
    Zresztą szkoda nerwow na kopanie sie koniem. .... a skromny pakiecik sprzedam 4q 2024
  • Re: Yto Autor: ~Yto [148.252.129.*]
    W pracy bylem,potem na treningu i u znajomych i nie mam czasu siedzieć na forum aby się wymądrzać jak ty w każdym temacie. Niki mnie zdenerwował swoim wymądrzaniem to z nim pocisnąłem dzisiaj, a twój wpis rozbawił mnie po siłowni to napisałem co myślę o twoim bujaniu się znafco korekt do 24 :))) zobaczymy jutro kto ma rację i lepiej odczytuje dzisiejszy wykres przy tak złym rynku, który od minimów do maximow zrobił +10% I wszystko było brana z prawej aż do 33.20 na zamknięciu
  • Re: Yto Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Czy ty nie rozumiesz ze ja tez licze na duze zyski i dlatego tu jestem od pazdziernika tak jak ty i planuje zostać jeszcze dlugo....
    Zachowanie dzisiaj kursu super w porownaniu co działo sie na szerokim...widze ze sledziles sesje to widziales jakie ilosci lataly przy jakim wolumenie i jak arkusz byl zapelniony:)
    Wszystko wskazuje ze mega odbicie bedzie na dniach ale wg mnie jeszcze nie w tym tygodniu....tak mi wychodzi z kresek na ktorych sie nie znam przecież:)ale jak sie pomyle i jutro wybije to nie mam nic przeciwko naturalnie:)
    Milego wieczoru....:)
    "widze ze sledziles sesje" buhahaha buhahaha buhahaha wizjoner,czarodziej,wszystko wiedzący człek. Bo problem po pracy włączyć notowania i obejrzeć wykres czy na bankierze czy gdzie indziej, aby zobaczyć przebieg sesji buhahaha buhahaha no znasz się przecież na kreskach i dlatego piszesz na forum o korekcje do 24 a bierzesz po 29 buhahaha buhahaha buhahaha znafca jak tralala
    Nie zawsze sie dokupi tam gdzie chce. Ale wchodziliśmy na podobnym poziomie a ja id tego czasu mam o 30% akcji wiecej przez takie akcje geniuszu ....
    Mimo wszystko milego dnia::)
    "Ty nigdy nie zmadrzejesz...:)" ty to chyba piszesz myśląc o sobie znafco korekt do 24,że Ci nie wstyd wyzywać innych jak sam okazałeś się ostatnio super inwestorem ,który pusal o korekcję 3,4 dni do 24 a brał z prawej po 29 buhahaha buhahaha buhahaha idzie z ciebie się śmiać dzien i noc buhahaha po 29 a pisał że ślepy widzi, że .usi zejść buhahaha buhahaha buhahaha co za prymityw
  • Re: Yto Autor: ~piracik33 [178.255.41.*]
    Pewnie dzis byles w pracy i nie mogles sledzic sesji...:):):) bo jakos cicho siedzisz:)
    Swoja droga to masz fajna prace jak spolka rosnie to masz wolne a jak spada to pracujesz i nie masz czasu na komentowanie:)

• Re: Yto Autor: ~Yto [85.255.234.*]
    Miałem wolne bo zwolniłem z pracy i szukałem ponad 2 tygodnie pasującej mi pracy. Teraz pracuje od 8do16 przedtem od 7do 17 tają mała różnica. Właśnie jestem w szatni i mówię zerknę co tam nabazgrałeś i jak zawsze w twojej głowie muszą być wymyślane teorie spiskowe buhahaha no ale dzisiaj trafiłeś z tym spadkiem i tylko moge sobie wyobrazić jak ci w czaszce paruje....
  • Re: Yto Autor: ~piracik33 [178.255.41.*]
    Mi nie paruje bo ja skorzystalem i dokupilem :):):)
    Napisalem bo sie boje co ty pokarzesz znajomym jak tu taki spadek...:)
    Zle to na FB bedzie wygladalo.....
  • Re: Yto Autor: ~Yto [85.255.234.*]
    Zle to będzie wyglądało u ciebie na koncie jak by tak sie skorekciło do 27 to z tych twoich kupowanych po 31,29 zrobi sie moze z +10% z tymi wczesniejszymi 18,22,26, bo tych po 12 to juz nie masz jak tak spekulujesz 20% 30% pakietu jaki masz bo one idą na sprzedaz pierwsze(nie mozesz przeciez wybierac której akcje sprzedajesz, sprzedaje sie zawsze te której sie najwcześniej kupiło) i ja jak moje akcje sprzedam w lutym,marcu moze w kwietniu 24roku,powyżej 100do 150zł to podatek zapłacę dopiero w 2025r w kwietniu i będę mógł grubą kase przez pinad rok inwestować w podobne spółki do Medical ,a ty już w kwietniu pozbędziesz sie sporej sumy dla fiskusa,taka jest różnica miedzy moim spokojnym trzymaniem akcji a twoja nerwową spekulacją ,uda sie czy się nie uda :))))
    Zamkniecie pozycji 4q 2024 jak pisze od pazdziernika. Powinieneś wiedziec dlaczego akurat tak.....no ale ty i tak zawsze wiesz lepiej. Wrzucilem ci na fixie na 31.60 ta różnice co dokupilem tzw. Nerwową spekulacja....dzis nastepny prawie 1k . Nie zawsze sie udaje kupic na min i sprzedac na max( ja nie Niki) ale zawsze na różnicy jest jakis + akcji...
    Milego wieczorku i jutro przygotuj sie na 30.xx bez stresu
  • Re: Yto Autor: ~Yto [148.252.132.*]
    Sam pisales ze obracasz 20%30% akcji czyli kupujesz i sprzedajesz,to ze zawsze na koncie masz jakas ilosc akcji nie znaczy ze te po 12zl sa caly czas. Podaje ci przyklad teoretyczny,w pazdzierniku kupiles 8000 akcji potem dokupiles dajmy 2000po 16. Jak doszly do 22 sprzedales 2500 25%( to te po 12 bo na rachunku byly pierwsze sprzedales)skorekcilo sie do 18 i odkupiles 3000 ,masz juz 10500 akcji,ale z wyzsza srednia,potem uroslo do 28 sprzedales 3000( to tez te po 12 schodza ci z rachunku bo jest ich jeszcze 5500-3000 której teraz sprzedajesz i tych po 12 zostalo ci juz tylko 2500 ,a srednia ci sie podnosi ceny akcji ) spadlo do 26 odkupiles 3300 masz juz na rachunku 10800 akcji z wyższą srednia i do zaplacenia podatek od 5500 akcji kupionych po 12zl,a sprzedanych pierwsze po 22-3000(10zl zarobku-19%podatku)druga tranzakcja 3000po 28( 16zl zarobku-19%podatku) to tylko przyklad bo przecież nie wiem kiedy i ile sprzedawales i odkupowales taniej ale za kazdym razem ubywa ci tych akcji po 12zl a srednia zakupu rosnie i ilosc akcji ,jesli jestes tak dobrym spekulantem w praktyce niz w teori na forum z korekta do 24 :))))
    Pierwsta tranzakcja powinno byc 2500 akcji
  • Yto Autor: ~Piracik33 [149.34.242.*]
    Ciekawa teoria ale ja widze ilosc akcji ktora za mna przemawia szanowny kolego:) A tych jest od pazdziernika kilka kilo wiacej mimi ze kurs jest prawie trzykrotnie wiekszy.....podatkiem bede sie martwił w lutym:)
    Przyznaje racje raz sie pomylilem i niedoczekalem korekty na poziomie 24 ale jak tak mial bym liczyc to dzis nie bylo mega wystrzalu jak wczoraj pisales tylko -5% dzieki bogu zreszta bo prawie 1k wpadlo....widzisz,wszystkiego nie jestesmy w stanie przewidzieć:)
    Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo jesteśmy na duzym +...
    "Zamkniecie pozycji 4q 2024 jak pisze od pazdziernika. Powinieneś wiedziec dlaczego akurat tak....." jak do 28 grudnia 2023 dajmy na to sprzedasz 100000 akcji w różnym terminie za kazdym razem kupujac taniej ,a sprzedając drożej zaplacisz 19% podatku w dniu 31kwietnia2024r od zysku jaki wygenerowałeś inteligencje, że takiemu spekulantowi trza to tlumaczyc i jesli zamkniesz pozycje w pazdzierniku to w 2025 w kwietniu zaplacisz kolejny podatek od zarobku jaki wygenerujesz w 2024roku ale w kwietniu 24r pozegnasz sie z 19% z kółek jakie teraz robisz niby robisz
    Powinieneś wiedzieć dlaczego akurat tam....buhahahaha ja wiem ale ty nie wiesz i bladzisz jsk dziecko we mgle i robisz z siebie,wiesz kogo z siebie robisz....
  • Re: Yto Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Ty mistrzu gegala forumowy nie chwaliłeś się czasami na fb zyskami 100-200% żeby znajomym podnieść ciśnienie? Buuuuc forumowy szuka pracy - taki to super inwestor. Ty lepiej idz karku na silke a komentowanie kieldy zostaw innym. Ta Silka pasuje do twojego gegania idealnie:)))) masakra leszczu
  • Smacznego niki Autor: ~SramNaNikiegoWrealu [148.252.132.*]
    J.w
  • Re: 33,20 Autor: ~ixi [46.204.13.*]
    Kto wie przy dobrych wiatrach może wydarzyć się jutro.. nawet atak na 38-40 zł. Wolałbym korektę, ale bądźmy poważni...
  • Re: 33,20 Autor: ~Ramzes [37.248.165.*]
    Nie warto ryzykować kolejne info w każdej chwili
  • Re: 33,20 Autor: ~hormon [37.225.87.*]
    Opór trzyma. Kółkowicze będą się prześcigali który trafi w dołek konsolidacji. Wygląda, że macie trochę czasu. Oczywiście z tyłu głowy musicie mieć możliwość pojawienia się mocnego info. Czyli stres. Lepiej mieć na długi termin, nic nie kombinować tylko czekać. Pełen luz :) Ale życzę powodzenia
[x]
MEDICALG 1,76% 25,95 2026-04-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.