A tak, ze jutro pewnie spuszcza papier do kibla. Bardzo bym chciał żeby było inaczej bo już trochę mi się nudzi to kiszenie w okolicach 4pln ale już taki zryw był. Trzymam kciuki bo cierpliwość do tej pory zawsze mi popłacała.
Może jak byś nie sprzedał to by nie zaczęło spadac. Trudno mieć pretensje ale wydaje mi się ze to drobne obroty w dalszym ciagu i jak byś przytrzymał to szli byśmy w dobrym kierunku. A tak to 3 kroki w przód i dwa w tył.
Może i tak. Miałem tylko 1 tys akcji, zarobiłem 25%. Dla mnie przy tej płynności to jest ok. Nawet jeśli pokażą coś tam extra i polecimy kolejne 20%. Przecież nie kupię takiej spółki za kilkanaście/dziesiat tys złotych, bo później można się kisić przez pół roku żeby to sprzedac
~miro, OK. Dobry deal. Jest zarobek! Kazdy działa według swojej strategii. Ale "Teraz ja się posmieje z ciebie:-]" to było niepotrzebne. Stąd nasze reakcje i docinki :-) Pozdrawiam, D.
No cóż, to reakcja na to czego ja bardzo nie lubię, czyli komentarza " peroniarze". Byłoby fajnie abysmy się wszyscy szanowali, kiedy rżną nas inni (goldman, TFI etc)