• podrygi Autor: ~jasio [81.219.49.*]
    na razie eśmiałe, ale jak się zacznie to któż to wie....
    Otwórz

• Re: podrygi Autor: ~kierowca [88.156.215.*]
    a się zacznie i będziny się muszą ogarnąć......
  • Re: podrygi Autor: ~Hitler [188.147.8.*]
    Tko na srode ladnie sie ustawia +25% moze wywinduja to w gore ciekawe do ilu ,1zl jest moim marzeniem a wy panowie akcjonariusze co myslicie?
  • Re: podrygi Autor: ~Tom [37.30.108.*]
    Każdy tutaj czeka na tą mityczną złotówkę
  • Re: podrygi Autor: ~KoleśGit [37.47.119.*]
    Złotówka czyli ponad 800 milionów kapitalizacji, ciekawe z czego jak teraz jest 16 milionów. Albo scalenie albo czekanie przez następne dziesięciolecia aby osiągnąć taką cenę za akcje.
  • Re: podrygi Autor: ~grabarz [31.61.236.*]
    Jak jest 2 grosze z 4 mld długu to ile będzie bez długu?
  • A niby jak ten dług zniknie? Autor: ~otto [89.64.77.*]
    A niby jak ten dług zniknie? :DD
  • Re: A niby jak ten dług zniknie? Autor: ~Noniewiemniewiem [85.221.132.*]
    Dnia 2023-08-03 o godz. 15:15 ~otto napisał(a):
    > A niby jak ten dług zniknie? :DD

Najlepiej tak jak sie pojawil.
  • Re: A niby jak ten dług zniknie? Autor: ~grabarz [88.156.215.*]
    super kolego, czekałem na takiego posta jak Twój o zniknięciu długu, to była kwestia czasu, byłeś pierwszy.
  • Re: A niby jak ten dług zniknie? Autor: ~Mustafa [5.184.196.*]
    A po co ma znikać . To jak wytłumaczysz mi to: dług miliardowy nie wiadomo skąd taki duży kto do tego niby dopuścił ale ok został zamieniony poprzez układ na dodruk 700 mln akcji i kurs z 5 zł spadł na 20 gr i niżej później . Niedawno układ zerwano i ten niby dług powrócił ale ilość 700 mln akcji nie zniknęła tylko została a do tego kurs nie powrócił na 5 zł tylko jest po 2 gr hihi i jak to wytłumaczysz? Takie czary Mary. Do tego już kilka razy mieli sprzedać pakiet Rafako i nie sprzedali? Hmmmm a i najważniejsze podczas dodruku w ciągu kilku dni wsyslo 700 mln akcji? To kto je kupił? Buhaha ulica? Nie sądzę.
  • Re: A niby jak ten dług zniknie? Autor: ~chamcynik [88.156.215.*]
    wg mnie, piszę wyłączn ie od siebie - dla celów prawnych, tylko w mojej opinii i wyłącznie w moim przeczuciu majepis hehehehe i wg mnie zrobi z tego "urzytek"...PS mój post nie jest zachętą do kupna akcji ani rekomendacją w świetle prawa. To taka sobie moja opinia że być może piloci helikopterów byli kompletie pijani i tak się stało, aaaale być mże byli mniej pijani i kilkunastu zielonych zrzucili tak dla jaj żeby potem wrócili i opowiedzieli o "wycieczce" którą zapowiadali przecież. Autorytety wojskowe piszą że taki zieleniak nie jest w stanie przeżyć na terytorium RP. No to może powiedzmy "sprawdzam" dajmy tam Mnokiewicza czy inne wynalazki narodowo kbolskie i niech nam pokażą swoją agresję to nawet nakręcmy im braveheart.....doklejcie im też tą eipę co ukamienowali niedźwiadka kilka lat temu w Chochołowskiej....dajcie im placak kamieni, niech się teraz sprawdzą.....aaaa i do okna heliktoptera niech wrzucą racę...tak jak na moście
  • Re: podrygi Autor: ~jasio [193.151.49.*]
    5 zł. ???
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.