To ze spółka jest na minusie to chyba każdy wiedział i jest to robota poprzedniego zarządu. Dobra informacja jest taka ze zmniejszone jest zadłużenie o ponad 50% i dwóch inwestorów którzy są zainteresowani dokapitalizowaniem spółki w zamian za 50% udziałów poki co negocjacje trwają. Czas pokaże co dalej będzie. Czekamy na odwieszenie notowań.
Spodziewałem się 6-8 mln straty, byle by robota była i jest do wyprowadzenia. Z resztą wszystko co ważne jest zawarte w piśmie Prezesa jakie były niedociągnięcia i gdzie uciekała kasa. Firma została po prostu rozkradziona, mam nadzieje, że winnych spotka kara. Jak dla mnie raport bardzo dobry.
widzę że są tu ludzie którzy potrafią czytać raporty ze zrozumieniem -BRAWO- , faktycznie ktoś kiedyś rozkradł spółkę , kto w temacie to wie , ale nowy prezes to ładnie wyciąga na prostą !!! a obecnie kurs jest totalnie uwalony , nie mówię że za 3 miesiące będzie 5 zł , ale w perspektywie 1-2 lata , te 5 będzie wspomnieniem - nie namawiam na zakup a do własnej analizy - POWODZENIA Wam i sobie
Sama hala 3 mln, a dlaczego nikt nie pisze, że „Handel jest zawieszony do końca drugiego dnia obrotu następującego po dniu, w którym dana spółka przekaże do publicznej wiadomości, odpowiednio, raport roczny lub skonsolidowany raport roczny za rok 2022”