Jak nie teraz to kiedy. Myślę, żę w najbliższym czasie może wrócić pod 40 groszy. Ali nie musisz mi odpisywać i mówić, że ten "śmieć" jest warty 20 groszy, bo napisałeś o tym z 50 albo z 100 postów. Nikt już tutaj nie traktuje Cie poważnie
Akurat ja trochę kupiłem po 0,34 gr, obaj wiemy co jest grane z tą różnicą, że już fajny pakiet mam i ewentualnie dokupuję na dołkach, a wy musicie mocno się trudzić aby wyrwać leszczom akcje . Mocniej się starajcie bo za chwilę info na temat połączenia i nowych umów.
Misiu żyjesz marzeniami a rzeczywistość jest inna. Masz dodatkowo rozdwojenie jaźni bo wczoraj mi dziękowales że spada a dzisiaj takie brzydkie teksty :) Generalnie jesteś jakiś nieuporządkowany bo codziennie piszesz coś innego wzajemnie się wykluczającego. Problemy osobowości u Ciebie dostrzegam. Misiu i uwierz że oddasz Twoje akcje po 20 gr. Czekam i nie sponaj się tak bo zdrowie ucierpi a tego bym nie chciał bo liczę że sprzedaż po 20 gr!
Masz prawo tak myśleć jednak to tylko marzenia. Weryfikacja marzeń będzie okrutna. Zobacz jak obiektywny jest sfrustrowany tym że nie ma złotówek oraz wzrostów:)
Póki co to 0,20gr x 85%=0,37 gr mi pasuje taki zysk. Nie liczę tego co sprzedałem po 0,46gr i odkupiłem po 0,34gr. Dawaj na 20gr to i tak będę do przodu hahaha tylko będę miał 3 razy więcej akcji . Jestem w takiej sytuacji, że każdy kierunek mi pasuje .
Spokojnie nie spiesz się oddasz po 20 gr w sierpniu. Po co ten pospiech :) tutaj szans na wzrosty żadne nie ma więc powoli do celu i tam koszyki napełnimy od takich jak Ty.
Z tego co kojarzę to do końca roku zostanie tylko kilka firm z koncesja . Tylko notowane na giełdzie . Może dlatego jest połączenie . Także będzie rosło w górę .