• Czas na odbicie? Autor: ~Xyz [2.58.216.*]
    Jak nie teraz to kiedy. Myślę, żę w najbliższym czasie może wrócić pod 40 groszy. Ali nie musisz mi odpisywać i mówić, że ten "śmieć" jest warty 20 groszy, bo napisałeś o tym z 50 albo z 100 postów. Nikt już tutaj nie traktuje Cie poważnie
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Ali [5.173.21.*]
    Jakie odbicie o czym Ty marzysz! Dobrze że wiesz o wartości godziwej na 15 gr
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Xyz [2.58.216.*]
    Przecież Ci pisałem, żeby mi nie odpowiadał, ale czego Ja się spodziewałem.
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Ali [5.173.21.*]
    Zbieraj to odbicie będziesz miał ale nastepny co tylko pisać umie:)
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Ali [5.173.208.*]
    I znowu nastepny skompromitowany do kolejki:) gdzie Ty odbicie widzisz?? Oddasz po 20 gr prędzej czy później. Mamy czas poczekamy :)
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Obiektywnie [178.42.71.*]
    Oddaj trollu kasę tym co dziś sprzedali 0,34 jak możesz patrzeć w lustro , chciwy troll i nic więcej tfu.
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Ali [5.173.151.*]
    I dobrze zrobili bo jutro niżej. Ciesz się chwilą bo jutro spadki przyśpiesza:) I słowa niecenzuralne z Twojej strony nic nie zmienia misiu:)
    Akurat ja trochę kupiłem po 0,34 gr, obaj wiemy co jest grane z tą różnicą, że już fajny pakiet mam i ewentualnie dokupuję na dołkach, a wy musicie mocno się trudzić aby wyrwać leszczom akcje . Mocniej się starajcie bo za chwilę info na temat połączenia i nowych umów.
    Misiu żyjesz marzeniami a rzeczywistość jest inna. Masz dodatkowo rozdwojenie jaźni bo wczoraj mi dziękowales że spada a dzisiaj takie brzydkie teksty :) Generalnie jesteś jakiś nieuporządkowany bo codziennie piszesz coś innego wzajemnie się wykluczającego. Problemy osobowości u Ciebie dostrzegam. Misiu i uwierz że oddasz Twoje akcje po 20 gr. Czekam i nie sponaj się tak bo zdrowie ucierpi a tego bym nie chciał bo liczę że sprzedaż po 20 gr!
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Dam [5.184.251.*]
    Jak dla mnie to niedługo będzie w górę. Nie ma czytać tych postów tutaj bo kasy ma swoje zdanie. Taka giełda albo w górę ani w dół.
    Masz prawo tak myśleć jednak to tylko marzenia. Weryfikacja marzeń będzie okrutna. Zobacz jak obiektywny jest sfrustrowany tym że nie ma złotówek oraz wzrostów:)
    Póki co to 0,20gr x 85%=0,37 gr mi pasuje taki zysk. Nie liczę tego co sprzedałem po 0,46gr i odkupiłem po 0,34gr. Dawaj na 20gr to i tak będę do przodu hahaha tylko będę miał 3 razy więcej akcji . Jestem w takiej sytuacji, że każdy kierunek mi pasuje .
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Ali [5.173.16.*]
    Ależ Ty o złotówkach piszesz a teraz podzielasz pogląd o 20 gr. Mówiłem biedaku masz rozdwojenie osobowości:)
    Ciągnijcie w dół bo już mało czasu zostało, a chętnych coraz więcej.
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~Ali [5.173.206.*]
    Spokojnie nie spiesz się oddasz po 20 gr w sierpniu. Po co ten pospiech :) tutaj szans na wzrosty żadne nie ma więc powoli do celu i tam koszyki napełnimy od takich jak Ty.
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~marian_koniuszko [86.45.75.*]
    Dnia 2023-08-02 o godz. 17:42 ~Obiektywnie napisał(a):
    >bo za chwilę info na temat połączenia i nowych umów.

hehe lawina franków ich zasypie, co nie?

• Re: Czas na odbicie? Autor: ~Obiektywnie [178.42.116.*]
    Coraz mniej desperatow chce oddać w tej cenie ,bo wiadomo że za chwilę połączenie z griffin , oraz raport o nowych umowach .
  • Re: Czas na odbicie? Autor: ~dam [31.60.89.*]
    Z tego co kojarzę to do końca roku zostanie tylko kilka firm z koncesja . Tylko notowane na giełdzie . Może dlatego jest połączenie . Także będzie rosło w górę .
    Troll słowo niecenzuralne no co ty hahaha.
[x]
LEXBONO -1,52% 0,13 2025-10-17 12:18:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.