Jeżeli kurs spadnie poniżej 1,7 zł to poleci dużo niżej.
Zarząd już chyba wie po jakiej cenie dodrukują akcje dla nowego inwestora.
Ja sprzedałem dzisiaj resztę akcji SNW i kupiłem Cigames po 6,37 zł.
Dnia 2023-08-01 o godz. 21:08 ~Roman napisał(a): > Jeżeli kurs spadnie poniżej 1,7 zł to poleci dużo niżej. > > Zarząd już chyba wie po jakiej cenie dodrukują akcje dla nowego inwestora. > > Ja sprzedałem dzisiaj resztę akcji SNW i kupiłem Cigames po 6,37 zł.
Nagła zmiana narracji? Zobaczymy, czy podjąłeś dobrą decyzję.
Spółka sobie nie radzi to szuka bogatszego od siebie. To się teraz to nazywa ,,opcje strategiczne,,.Takich spółek jest niestety dużo .Zawsze wtedy zarządzający mówią, że chodzi o rozwój a nie o kroplówke.
Dnia 2023-08-02 o godz. 05:04 ~takauwaga napisał(a): > Spółka sobie nie radzi to szuka bogatszego od siebie. To się teraz to nazywa ,,opcje strategiczne,,.Takich spółek jest niestety dużo .Zawsze wtedy zarządzający mówią, że chodzi o rozwój a nie o kroplówke.
Aha. Czyli mając niemal 20 baniek na koncie spółka sobie nie radzi... Ciekawy tok rozumowania. Zainwestuj w takim razie w takie, które sobie radzą mając debety i kredyty na koncie :-). Może wreszcie ktoś szepnął Buchajowi, żeby ten w końcu się ogarnął i pchnął solidnie firmę do przodu?