• Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: aczuk [178.215.197.*]
    Bo na razie to jest rozgrzewka.
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~lmi [37.47.83.*]
    Zgadzam się i dlatego zająłem pozycje po 100 proc wzroście. Mam zamiar sobie tutaj posiedzieć a jak długo zobaczymy. Ale napewno nie krótko
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~enki [188.33.232.*]
    Dnia 2023-08-01 o godz. 15:08 ~lmi napisał(a):
    > Zgadzam się i dlatego zająłem pozycje po 100 proc wzroście. Mam zamiar sobie tutaj posiedzieć a jak długo zobaczymy. Ale napewno nie krótko

Pewnie do groszówek jak na typowego leszcza przystało XD
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~lmi [37.47.83.*]
    Enki nie atakuj. Miałem już do czynienia z różnymi osobnikami. Enki zobaczył volumen i się podniecił ze to szczyt. Wiec sprzedał . Teraz rynek powoli ruszy do gory enki będzie tutaj latał krzyczał ze walor do kitu ze same straty. Będzie pisał do 50 zł potem już odejdzie. Przerabiałem już taki scenariusz. Tak to mniej wiecej wyglada
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: aczuk [178.215.197.*]
    Enki to kolejne wcielenie esesa, którego rzeczywistość przerosła.

Jacyż oni są przewidywalni.
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~enki [188.33.232.*]
    Dnia 2023-08-01 o godz. 15:15 ~lmi napisał(a):
    > Enki nie atakuj. Miałem już do czynienia z różnymi osobnikami. Enki zobaczył volumen i się podniecił ze to szczyt. Wiec sprzedał . Teraz rynek powoli ruszy do gory enki będzie tutaj latał krzyczał ze walor do kitu ze same straty. Będzie pisał do 50 zł potem już odejdzie. Przerabiałem już taki scenariusz. Tak to mniej wiecej wyglada

Ja już przerabiałem różnych naganiaczy co wieszczyli 100zł na biomedzie, 1000 na mercatorze itp. Na większości akcji w "hossie covidowej" wyszedłem w okolicach szczytów po kilkaset % zysków, oprócz tego zarobiłem na wielu spółkach robiąc kółka od 10 do 100%, nawet ciężko by mi teraz policzyć. Stratę kiszę tylko na dwóch ale w tym roku jeszcze odbiją :)
    Życzę powodzenia. Ale przemyśl temat. Na giełdzie różne rzeczy się zdarzaja wiec nie można wykluczyć niczego. Jednak ta gra zapowiada się naprawdę nieźle. To nie jest byle co. Tak to bym może i się zgodził z Tobą. W takiej sytuacji nie. Ale życzę powodzenia. Zdania możemy mieć różne i nie ma sensu się obrzucać błotem
    Dnia 2023-08-01 o godz. 15:34 ~lmi napisał(a):
    > Życzę powodzenia. Ale przemyśl temat. Na giełdzie różne rzeczy się zdarzaja wiec nie można wykluczyć niczego. Jednak ta gra zapowiada się naprawdę nieźle. To nie jest byle co. Tak to bym może i się zgodził z Tobą. W takiej sytuacji nie. Ale życzę powodzenia. Zdania możemy mieć różne i nie ma sensu się obrzucać błotem

Jak wierzysz że tu zarobisz to się baw, ja swoje zarobiłem i nie bardzo chce mi się tu męczyć dalej bo widzę lepsze spółki gdzie mogę zgarnąć więcej %. Poza tym nie widzę sensu grania na spółkach gdzie zarząd drukuje sobie akcje w tzw. programach motywacyjnych po zgnojeniu kursu i wykazaniu kosmicznych strat. Jak bez tego nie mają motywacji do zarabiania na tworzeniu dobrych, przemyślanych gier to niech jadą truskawki zbierać.
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: aczuk [178.212.44.*]
    Napisałem 'Próg Euforii'? Bo to wszystko wygląda jak próg euforii.

Oczywiście życie namaluje resztę.

Ale jeśli pojawi się tu fund [a czemu miałby się nie pojawić] to wszystkie, podkreślam słowo WSZYSTKIE kwękające osobniki pójdą raz na zawsze w odstawkę. Oczywiście znajdą się nowi, co będą płakać, że na pewno spadnie do 60 zł. Nihil novi sub sole.
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~The [89.200.5.*]
    Fund się może pojawić ...
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~Tia [5.173.240.*]
    Dnia 2023-08-01 o godz. 15:26 ~enki napisał(a):
    > Dnia 2023-08-01 o godz. 15:15 ~lmi napisał(a):
    > > Enki nie atakuj. Miałem już do czynienia z różnymi osobnikami. Enki zobaczył volumen i się podniecił ze to szczyt. Wiec sprzedał . Teraz rynek powoli ruszy do gory enki będzie tutaj latał krzyczał ze walor do kitu ze same straty. Będzie pisał do 50 zł potem już odejdzie. Przerabiałem już taki scenariusz. Tak to mniej wiecej wyglada
    >
    > Ja już przerabiałem różnych naganiaczy co wieszczyli 100zł na biomedzie, 1000 na mercatorze itp. Na większości akcji w "hossie covidowej" wyszedłem w okolicach szczytów po kilkaset % zysków, oprócz tego zarobiłem na wielu spółkach robiąc kółka od 10 do 100%, nawet ciężko by mi teraz policzyć. Stratę kiszę tylko na dwóch ale w tym roku jeszcze odbiją :)

Jeżeli masz taką stopę zwrotu to jesteś już miliarderm ?
    Licząc lekko w hossie brało około 20 spółek . Napisałeś że wyszedłeś w okolicach szczytów po kilkaset % w uproszczeniu zakładam że kilkaset % to 200%. Zakładam też że nie byłeś geniuszu na wszystkich spółkach hossy covidowej tylko na połowie.
    2 do potęgi 10 = 1024
    1024 *100% = 102400 %
    Naprawdę chcesz mi powiedzić że w hossie cowidowej miałeś taką stopę zwrotu ?
    Fantasta i bajkopisarz z ciebie !

• Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: aczuk [178.212.44.*]
    no "miszcz" jakich mało
    Sądząc po natężeniu wpisów, to spekuła już tu jest. Klimaty od euforii do tragedii w trybie natychmiastowym. To błąd.
    Tylko spokój nas uratuje.

A zatem:
    1. Spóła jest i będzie grana
    2. Będzie bujało
    3. Kto wytrzyma do zimy ten wygra całość

Dzień dobry.
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~Gabrysia [109.243.140.*]
    Aczuk naganiaczu nie naganiaj. Zagapiles się i nie sprzedałeś to sprzedawaj póki to cos jest warte
  • Re: Czego nie rozumiecie w wyrażeniu >>Próg Euforii<< ? Autor: ~aczuk [46.134.16.*]
    Gabrysiu, naganiam od 5,5 z sensem.
    I naganiał będę dopóki rośnie.

A Ty wracaj do kuchni.
[x]
GAMFACTOR -3,70% 6,24 2025-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.