Wystarczy, że sprzeda 1. nie musi całego zlecenia wypełnić, żeby cena zareagowała. Widzę Olo, że nie znasz elementarnych podstaw giełdy, nawet nie wiesz w jaki sposób kształtuje się cena akcji, a wielce przewidujesz kurs XD Co za typ.
Jakie spekulowane wzrosty? Ja spekuluję napływ informacji, nie wzrosty. Z pewnych będziesz miał raport za paręnaście dni. Z takich jakie mogą być to info o złożeniu wniosku o dofinansowanie, sprzedaży części przedsiębiorstwa, coś o sieci komórkowej. To Ty tutaj bredzisz o konkretnych cenach za akcję, że będzie 30 groszy. :)
No tak, sorry. Źle przeczytałem 'spekulowane' a na pisałeś 'spektakularne'. Ale odpowiedź wciąż jest ta sama.
Spektakularne wzrosty widzę u siebie na koncie. 75% zysku to źle? :)
A na wiele informacji jest tutaj jeszcze oczekiwanie.
Za to co Ty tutaj robisz? To jest ciekawe. :D W jakim interesie ktoś siedzi na forum spółki i pisze codziennie 'będzie 30 groszy'.
A) Chcesz dobrać taniej i uwalić kurs durnym pisaniem.
B) Wisisz na haku i masz mentalność masochistyczną.
C) Jesteś chory psychicznie i wchodzisz na fora spółek, których nie posiadasz, żeby uprzykrzać życie losowym ludziom, których nie znasz.
Wymyśli ktoś jakiś inny powód takiego ujadania?
:P
Ale ja mówię o Olo. Codziennie pisze 'bedzie 30 groszy'. Trolli wzrostowych rozumiem, robią to z tego powodu który opisałeś. Jak wejdzie niezdecydowany osobnik na forum i zobaczy milion pozytywnych wpisów, jest szansa, że dokupi. Na tym zależy trollom wzrostowym takim jakim jesteś Ty, to jest jasne i klarowne. Trolle wzrostowe to zdrowi psychiczne ludzie.
Ale wytłumacz mi sens bycia trollem spadkowym. :D Otworzyłeś kiedyś w życiu bankiera, wszedłeś na pierwszą lepszą spółkę z 300-400 miejsca popularności i napisałeś im na forum 'Ej, będzie -50% jutro zwała, lawina'? :D
Jaki jest cel istnienia trollingu spadkowego? No z takich sensownych to jedynie przychodzi mi na myśl, że koleś chce uwalić kurs, żeby dobrać taniej. Inne wytłumaczenia są związane z zaburzeniami umysłowymi.
No tylko, że wzrostowy troll posiada akcje, więc chce zarobić. A spadkowy chce uwalić, więc chce dobrać. Czyli tak na prawdę obecność Twoja i Sklepowej jest dowodem na to, że w rzeczywistości INTERESUJECIE SIĘ KUPNEM TELGAMA OBOJE!!! :) To oznacza, że obecność trolli spadkowych wieszczy wzrosty, gdyż pokazują oni zainteresowanie KUPNEM. :) Olo, w takim razie życzę Ci szczęścia, żeby Ci nie odjechał pociąg, bo pewnie bardziej niż ja wieszczysz tutaj w swojej głowie wzrosty, skoro jesteś trollem spadkowym.
Bo fascynuje mnie zjawisko trollingu spadkowego na bankierze. :D Obserwuje ich jak małpy w zoo. Jak botanik ptaszki na drzewach. Byłem ciekawe co mi odpisze. Wątków nie podbijam nigdy, komentuję z trolami tylko jak wątek jest na samej górze, bo wyżej niż sama góra być nie może.
Weźmy taką sklepową. Ona jest tutaj CO-DZIEN-NIE.
To jest człowiek, który musi wykonać realną pracę. Codziennie skrupulatnie otwiera komputer, wpisuje adres spółki telgam, wymyśla nowy nick i pisze komentarz. Niejednokrotnie musiał przeszukiwać całe forum w poszukiwaniu starych wątków. Nawet z 2020 roku wątki wyciągał. Więc ta osoba, realny człowiek, siedzi jakieś 30-40 minut na forum spółki TELGAM S.A. i wyszukuje starych wątków którym mógłby się przyczepić, po czym wymyśla kolejny nick i go komentuje. Zajmuje mu to czas, to jest codzienna, nieodłączna część jego życia. :D Nie możemy przyjmować, że taka osoba wybrała spółkę TELGAM S.A. Losowo. Przecież to nie jest przypadek, że Sklepowa jest akurat tutaj, a nie na przykład na jakimś NTCAPITAL miejsce 306, albo na jakimś REMAK miejsce 375. :D Jest AKURAT na telgamie. :D Jest tutaj CODZIENNIE. To nie może być choroba psychiczna. No chyba, że jest...