Dnia 2023-08-01 o godz. 11:11 ~abc napisał(a): > na razie zero konkretów, tylko jakieś przetasowania w akcjonariacie i podchody, nie ma na razie pod co grać więc ludzie przechodzą na inne spółki
Tak deb.ilne.go komentarza dawno nie czytałem. Znikaj stąd cudaku, tylko forum zaśmiecasz.
Haha cudaku ? Po to jest forum żeby się podpytać, może umknął mi jakiś komunikat że spółki. Mam dość dużo akcji bo prawie 33 tys, i jak widzę świece z plus 2.5 na minus 5 to się zastanawiam
Moim zdaniem wejdzie jeszcze komunikat o zwiększeniu, potem NWZA, zmiana nazwy, a następnie plan przejścia na główny rynek. A żeby do tego doszło to spółka musi mieć odpowiednio dużą kapitalizację:) A kapitalizacja to kurs x liczba akcji :) Pozdrawiam akcjonariuszy.
Miało być do tego abc co mnie tak nazwał, sorrka. No moim zdaniem coś grubszego się szykuje, myślę że kilkaset tys zysku stawi spółkę w dobrym świetle podczas raportu kwartalnego
Dnia 2023-08-01 o godz. 12:03 ~Czulol napisał(a): > Miało być do tego abc co mnie tak nazwał, sorrka. No moim zdaniem coś grubszego się szykuje, myślę że kilkaset tys zysku stawi spółkę w dobrym świetle podczas raportu kwartalnego
Wróć do mojego posta i przeczytaj do kogo kierowałem powyższy komentarz. ;==)
Dnia 2023-08-01 o godz. 11:28 ~Czulol napisał(a): > Haha cudaku ? Po to jest forum żeby się podpytać, może umknął mi jakiś komunikat że spółki. Mam dość dużo akcji bo prawie 33 tys, i jak widzę świece z plus 2.5 na minus 5 to się zastanawiam
Masz krzywe niogi jak sr.sz leszczu peronowy nie akcje.Durne teksty moze dzieci z przedszkola sie na takie teksty dadzą nabrac
Dnia 2023-08-01 o godz. 11:22 ~Eryk napisał(a): > Zwiększają zaangażowanie do 15%,plany na przyszłość -żadanie zwołania NWZA, przyśpieszony raport na 07.08. > > Jest pod co grać
To wszyscy już wiedzą i pod te informacje urosło z 1 na 3 zł. Powiedz coś czego nie wiemy. Sorry, ale zmiana nazwy firmy, składu akcjonariatu czy też dopisanie nowych działalności PKD nie jest konkretem. Duzy kontrakt czy tez zainteresowanie dużej firmy przejęciem PGI to byłby konkret i informacja cenotwórcza, wszystko pozostałe to tylko spekulacje i kręcenie kółek.
P.S. Ja nikogo nie obrażam, więc proszę o to samo. A jak ktoś nie umie wytrzymać ciśnienia, bo mu kurs spada, niech lepiej zrezygnuje z giełdy, albo pisania na forum.