• kupie akcje EMONT Autor: rozsadny78 [212.180.148.*]
    Jak w tytule. Jestem zainteresowany zakupem ilości do 85 000 sztuk. Raportu nie było więc szybko nie odwieszą a ja moge zaproponować 40 groszy za akcje i zakup na umowe CP. mail sevenbud@onet.pl
  • Re: kupie akcje EMONT Autor: ~bolo [188.146.252.*]
    czy to celowe działanie z tym raportem na taką własnie aktywność ?? Mam nadzieję, że dowalą jakąś karę pieniężną prezesowi za takie działanie za lekceważenia akcjonariuszy ! Nie ma informacji o raporcie i nie ma informacji o kolejnym terminie !! Takiego śmieciucha to dawno nie było !
  • Re: kupie akcje EMONT Autor: rozsadny78 [212.180.148.*]
    Celowym działanem to nie jest bo nie znam nikogo z zarządu, poswieciłem duzo czasu na analize tego co teraz sie dzieje w firmie i chce dokupić akcje, a zdaje sobie sprawę że dużo osób czekało na raport tylko po to by spieniężyć akcje więc daje im taką możliwość.
  • Re: kupie akcje EMONT Autor: ~Igor [31.60.133.*]
    Nie wiem czy nie celowe podobno Pol Tax przekazał raport ?
  • Re: kupie akcje EMONT Autor: rozsadny78 [212.180.148.*]
    skąd masz takie informacje?

skoro było wiele osób, które chciały sprzedać akcje po publikacji raportu, to nic prostszego tylko korzystać i je skupować !! w czym problem ?
    1. nooo !! właśnie !!! skąd masz ???!!! bo rozsądny ma pewniejsze informacje, bliżej źródła i się zdziwił ! pomimo, że oczywiście, nikogo nie zna !! hehe
[x]
EMONT -11,76% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.