50% akcji sprzedałem po 34 zł. Do ilu spadnie ? Obstawiam, że dojdzie do 30 zł. Przez chwilę nawet nie wierzyłem, że tak silny opór na 34 zł zostanie przełamany za pierwszym razem ! >.<
Jak sledzisz sesje to widzisz ile autor postu mogl oddac po tej cenie .....:):) Skoro to jest jego 50% portfela no to juz wiemy dlaczego jest ciagle kolarzem:):):):) Tu nikt normalny nie odda akcji oprocz Technika ale on nie jest normalny i do tego cos cienko byl zapakowany...hahhahahah
Co się piracik stroszysz, przecież trzymasz spółkę na długi termin. Dobrze wiesz, że korekty są i będą, więc nie obrażaj się, że ktoś akurat w nią celuje. No tak przecież kurs ,,powinien'' codziennie +5% robić >.<.
Kolarz dla mnie to ty mozesz robic co chcesz to Twoje pieniadze:):):) Smieszy mnie tylko takie celowe manifestowanie ze sie sprzedalo kilka akcji i chce sie odkupic wiecej po duzo nizszej cenie...
najbardziej żałosne jest pytanie do ilu spadnie. Skoro sprzedałeś to powinieneś wiedzieć... jak chcesz rady to nie spadnie. Korekta była ktoś potrzebował kasy i nie potrafi sprzedawać. Może to Ty?