niestety tego się obawiałem, UBRALI LESZCZA NA MAXA, niestety 35 nie da się łatwo pokonać tego wsparcia, nawet dla spekulantów za wysoko ! przecież spółka ma zbyt małe przychody i zyski by rosnąć ale sprzedłem mały pakiecik po 34,8 zł
mały pakiecik który sprzedałem odkupiłem nieco poniżej 32, ot było mi szkoda tych akcyjek i odkupiłem ale na dokupienie więk szego pakietu nie było mnie stać. niestety.
Pal licho ale facet pisze bzdury hahaha że leci na pysk po czym odkupił koło 32 zjedz Snickersa hahaha to nawet nie jest śmieszne to się powinno leczyć
Technik AT jak ty sobie myslisz ze ktos sie da nabrac na te Twoje strachy to jestes w grubym bledzie.... To ze sprzedales swoje cale 1,5k akcji i sie pozegnales to tylko dobrze swiadczy bo nastepny spekulant wyszedl z papiera....NA SZCZESCIE.... Twoje akcje przejal ktos inny ktory patrzy w przyszlosc a nie podniueca sie ochlapami.... Milego wieczorka i juz nie wchodz w ten walor:)
Dnia 2023-07-31 o godz. 14:59 ~xd napisał(a): > niestety tego się obawiałem, UBRALI LESZCZA NA MAXA, niestety 35 nie da się łatwo pokonać tego wsparcia, nawet dla spekulantów za wysoko ! przecież spółka ma zbyt małe przychody i zyski by rosnąć ale sprzedłem mały pakiecik po 34,8 zł
jeżeli Ty mylisz wsparcie z oporem to wszystko wyjaśnia.