• pytanie... Autor: ~jr [82.139.167.*]
    ciekawe jak na poziom kursu zapatruje się akcjonariusz wiekszosciowy - zarzad - familia Jurczaków?
    sa usatysfakcjonowani? woleliby kurs wysoki czy zdołowany?
    a moze plan jest taki by skupic możliwie jak najtaniej i zdjac spolke z gpw???

ktos tym cyrkiem niezle kreci? Szkoda tylko ze nie ma popytu, spekuly co na takie zagrywki pozwala

mial byc skup z cena max ok 20zl i przy 12zł dalej cisza...

swoja droga dzial relacji inwestorskich to dramat. Jaki jest sens utrzymywac taki bezuzyteczny twór? Nic nie robia, nie komunikuja sie z rynkiem, totalne dno i wodorosty.

• Re: pytanie... Autor: ~Piotr [192.55.109.*]
    Co do relacji inwestorskich masz rację. W publikacjach piszą, że robią wszystko dla dobra akcjonariuszy, a w rzeczywistości nie odpowiadają na żadne pytania. A kurs albo się mylę albo ktoś akumuluje papier i zbija coraz niżej (tylko żeby nie przesadził). Ktoś łyknął prawie na raz za 200k po kursie 12-08-12.10 żeby potem zbić nagle do 11.80.
    Z drugiej strony mimo paru ofert kupna popyt marny i cały czas ktoś na sprzedaż dokłada.
  • Re: pytanie... Autor: ~Welo [185.49.29.*]
    Czego wy się spodziewacie, zysk spadł z 40mln do 20mln i chcecie wzrostów?? Cieszcie się że jest 11.7, bo powinno być 8-9
    Każdy znał wyniki, chodzi o to że przy 40mln zysku kurs był zdołowany. Nawet teraz po wskaźnikach powinno być trochę wyżej
  • Re: pytanie... Autor: ~Gekon [37.225.89.*]
    Wiele walorów na stratach jedzie, a kurs rośnie. Ja tam dobieram po 11,7x.
  • Re: pytanie... Autor: ~MarSto [5.173.225.*]
    Jak by to powiedział klasyk "nie strasz nie strasz":)
  • Re: pytanie... Autor: ~jim_morris [109.173.151.*]
    Tu będzie okolice 9 zł wg mnie. Codziennie, powolne osuwanie się aż do wyników. Potem kurs zachowa się w zależności od wyników za I kwartał nowego roku obrotowego. Wg mnie tu Jurczakom zależy na tym żeby kurs był zdołowany celem skupienia akcji z rynku i podbicia tym samym ceny pozostałych akcji.
[x]
GRODNO -2,31% 10,55 2025-09-26 16:41:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.