• ❤️tu FF potezny spojrzcie na IBCP kap ta sama zysk 50% wiekszy❤️ Autor: ~spekulant [46.227.240.*]
    ubrali was, taki IBCP gdzie tylko kilka tys akcji w arkuszu wiednieje napompuja na xx zl jak na gorszej spolce dawniej o polowe mniejszym zysku co IBCP na 70zl niezle jaja ze tez takie okazje jeszcze stoja w miejscu i czekaja na mega pompke niezle :D
  • Re: ❤️tu FF potezny spojrzcie na IBCP kap ta sama zysk 50% wiekszy❤️ Autor: ~spekulant [46.227.240.*]
    co szybciej do 10 czy 20zl urosnie ja wiem a wy zyjcie marzeniami :D 15llat na gpw i zwyciezca parkiet challenge w tym w ostatnich latach kilka tys % na calym kapitale zarobilem, wy sie nie znacie, obserwujcie IBCP nie dziekowac :)
  • Re: ❤️tu FF potezny spojrzcie na IBCP kap ta sama zysk 50% wiekszy❤️ Autor: ~abc [171.22.91.*]
    Dnia 2023-07-31 o godz. 09:41 ~spekulant napisał(a):
    > co szybciej do 10 czy 20zl urosnie ja wiem a wy zyjcie marzeniami :D 15llat na gpw i zwyciezca parkiet challenge w tym w ostatnich latach kilka tys % na calym kapitale zarobilem, wy sie nie znacie, obserwujcie IBCP nie dziekowac :)

Ha ha ha ha
  • Re: ❤️tu FF potezny spojrzcie na IBCP kap ta sama zysk 50% wiekszy❤️ Autor: ~spekulant [46.227.240.*]
    smiej sie leszcze zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni, przewidzialem kilkadziesiat spolek w karierze co 1000% w rok urosly widac h.... sie znasz pewnei jestes jednym z tych co na gorkach kupuja po 1000% odbiciach zamiast w dolkach jak stoja spolki hehe mam niezla polewa z Ciebie :D
  • Re: ❤️tu FF potezny spojrzcie na IBCP kap ta sama zysk 50% wiekszy❤️ Autor: ~abc [171.22.91.*]
    Dnia 2023-07-31 o godz. 10:29 ~spekulant napisał(a):
    > smiej sie leszcze zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni, przewidzialem kilkadziesiat spolek w karierze co 1000% w rok urosly widac h.... sie znasz pewnei jestes jednym z tych co na gorkach kupuja po 1000% odbiciach zamiast w dolkach jak stoja spolki hehe mam niezla polewa z Ciebie :D

Nawet mi nie żal.Ale troluj, troluj może ktoś ten shit od ciebie zabierze.
    Półtorej h handlu a tam wolumen 10 akcji. Ha ha haaaaaaa
    na mennicaskarbowa tez polowalem zerowoe obroty przy 8zl byly po wybiciu a potem poszlo szybko na 200zl przy bance obrotu na sesje i co powiesz trolu wystarczy mocna poprawa przychodow i zyskow jak na mennica sie stalo i kurs poteznie urosl i nie potrzebne zadne infa podobnie na IBC sie dzieje przychod 100% wyzszy r/r i zysk az o 600% c/z niski, w tym roku 8sierpnia wyniki znaczna poprawa znow bedzie bo maja dla Amrest KFC Burger king Mc Donalds zapewniona robota zna setki restauracji 600 w 3lata niedlugo kilka baniek beda zarabiac tyle co wynosi ich polowa kapitalizacja narazie 600tys i tak jest dobrze FF kilkadzieisat tys akcji tylko bo reszte ja drugie tyle mam i kilka osob z RN po 120tys i prezes z vice 2,5mln akcji imiennych nie dopuszone do obrotu , kilka tys akcji w arkuszu tylko tu bedzie dzida na xx lub xxx zl w krotkim czasie wieksze gown. wiecej w tysiacach % pompowali to to tym bardziej napompuja x lub xx tys % przynajmniej jak MMCPL na xx zl ucz sie leszczu od mistrzow obserwuj i kupuj na gorce jak wiekszosc i trac haha :DD
    Dnia 2023-07-31 o godz. 11:35 ~spekulant napisał(a):
    > na mennicaskarbowa tez polowalem zerowoe obroty przy 8zl byly po wybiciu a potem poszlo szybko na 200zl przy bance obrotu na sesje i co powiesz trolu wystarczy mocna poprawa przychodow i zyskow jak na mennica sie stalo i kurs poteznie urosl i nie potrzebne zadne infa podobnie na IBC sie dzieje przychod 100% wyzszy r/r i zysk az o 600% c/z niski, w tym roku 8sierpnia wyniki znaczna poprawa znow bedzie bo maja dla Amrest KFC Burger king Mc Donalds zapewniona robota zna setki restauracji 600 w 3lata niedlugo kilka baniek beda zarabiac tyle co wynosi ich polowa kapitalizacja narazie 600tys i tak jest dobrze FF kilkadzieisat tys akcji tylko bo reszte ja drugie tyle mam i kilka osob z RN po 120tys i prezes z vice 2,5mln akcji imiennych nie dopuszone do obrotu , kilka tys akcji w arkuszu tylko tu bedzie dzida na xx lub xxx zl w krotkim czasie wieksze gown. wiecej w tysiacach % pompowali to to tym bardziej napompuja x lub xx tys % przynajmniej jak MMCPL na xx zl ucz sie leszczu od mistrzow obserwuj i kupuj na gorce jak wiekszosc i trac haha :DD

Wole być leszczem na Prostej giełdzie, niż takim miszczem, który żebrze od miesiąca na forum innych spółek o zainteresowanie się IBCP.
  • Re: ❤️tu FF potezny spojrzcie na IBCP kap ta sama zysk 50% wiekszy❤️ Autor: ~Leszcze [5.173.65.*]
    Nie słuchać trooolllaaa spekulanta niech powie ile zarobił wraz z rodziną na minutor energia
[x]
SUNNET -2,23% 1,98 2025-06-03 16:49:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.