• # PATCH 03.08.2023 Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    https://store.steampowered.com/app/817020/Unholy/
  • Re: # PATCH 03.08.2023 Autor: ~Polewka [31.0.56.*]
    Dzikie hordy na niego czekają, zapewne hahahaa
  • Re: # PATCH 03.08.2023 Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    Liczyłem oczywiście na taki komentarz. Jesteś super.

Zwyczajnie przekazałem link do informacji, która może się przydać posiadaczom akcji. Nic więcej.

Over and out !
  • Re: # PATCH 03.08.2023 Autor: ~kiszenie [193.193.81.*]
    Posiadacze akcji, moim zdaniem, albo zakopali papier na kilka lat, widząc co się dzieje i śledząc wydarzenia oraz peak graczy nie łudzą się już na kokosy (czyli patrząc ilu gra, ten patch wiele nie wniesie, bo mleko się rozlało i to głównie przez marketing, a w mniejszej części przez wykonanie), albo już się pozbyli i szybko nie wrócą, skoro flagowy produkt zawiódł oczekiwania, to co je pobudzi? Diorama, Barn 2? I kiedy one wyjdą?
  • Re: # PATCH 03.08.2023 Autor: ~Antytroll [31.0.57.*]
    I co Myth, nie zgadzasz się może z powyższym? Trolla z Wrocławia nawet nie pytam, bo on zaraz zaleje ślinotokiem
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [90.156.116.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: # PATCH 03.08.2023 Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    Czytam wszystkie komentarze w dyskusjach, w których uczestniczę.

Mam swoją wiedzę, ale czasem lubię też dowiedzieć się czegoś od innych. Wymiana zdań jest zawsze budująca. Niestety, moje doświadczenie już wieloletnie, nauczyło mnie, że tu jest z tym krucho.

Wszedłem jakiś czas temu w Duality, jestem też akcjonariuszem BigCheese, CDProjekt, TenSquareGames, czy BlooberTeam (od 2018 roku). Czasem próbuję nowości. Tu pojawiłem się przy próbie wykorzystania ostatniej przeceny. Moim zdaniem nie do końca uzasadnionej. Duality to nie tylko Unholy. Zwróćcie uwagę na akcjonariat. Tu udziałowcem jest PlayWay. Poważny gracz.
    Mimo wszystko czekam na patch'a i czekam również na kolejne tytuły. Takie studia charakteryzuje żywiołowość i ciekawe pomysły. Tu FF nie jest mały, ale za to ilość akcji żadna.
    Pożyjemy, zobaczymy. Ja niektóre akcje trzymam w portfelu od kilkunastu lat, tak od kilkunastu lat i nie narzekam.
  • Re: # PATCH 03.08.2023 Autor: ~kometa [94.254.177.*]
    Nic dodać, nic ująć - mam podobne podejście, a za sobą CD Projekt i ciągle w BT… w zasadzie od początku.
[x]
DUALITY 3,41% 1,36 2025-10-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.