Dzień dobry, czy ktoś z Państwa byłby tak uprzejmy i przypomniał kiedy została zawarta umowa w sprawie sprzedaży PTC i podał ewentualnie Strony tej umowy ?. Potrzebuję jak najwięcej, jakichkolwiek szczegółów dotyczących tej umowy. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Dnia 2023-07-28 o godz. 22:14 ~rachunek napisał(a): > Dzień dobry, > czy ktoś z Państwa byłby tak uprzejmy i przypomniał > kiedy została zawarta umowa w sprawie sprzedaży PTC i podał ewentualnie Strony tej umowy ?. > Potrzebuję jak najwięcej, jakichkolwiek szczegółów dotyczących tej umowy. > Będę wdzięczny za odpowiedź.
Szanowny Panie Proszę się z tym zwrócić do Przewodniczącego PAE (Porozumienie Elektrim) Pana Daniela Jeśli Pańska Osoba oraz intencje zostaną zweryfikowane pozytywnie, ma Pan szanse otrzymać od Przewodniczacego i Mecenasa PAE wszelkie dokumenty... łącznie z np. "tajną ugodą z 2010", raportami spółek cypryjskich biorących udział w sprzedazy PTC, raportami spółek Elektrimu i Vivendii, ...oraz szereg innych smakołyków ..
tu większość czeka na zaproszenie 35pln i oddają akcjonariat zmęczony strasznie inflacja i drożyzna robi swoje Bóg sprzyja filantropowi wezmie nas głodem kto spasuje??/
Dnia 2023-07-30 o godz. 00:08 ~asdf napisał(a): > tu większość czeka na zaproszenie 35pln i oddają > akcjonariat zmęczony strasznie > inflacja i drożyzna robi swoje > Bóg sprzyja filantropowi > wezmie nas głodem > kto spasuje??/
to Ty czekasz na te 35 , a nie żadna "wiekszość" Ty nie masz nic wspólnego z żadną większością Nawet na forum nie znajdziesz więcej niż kilku do tych 35 zł Wiekszość to jednak ma nadzieję na godną zapłate Jezeli nie będzie Wiarygodnej wyceny i wyjasnienia wszystkich przekretów to wiekszość pewnie poczeka jaka bedzie cena po tych 35....
Dnia 2023-07-30 o godz. 10:17 ~miniking napisał(a): > Zabawa w doktora - wiem ale nie powiem. Jak większość poczeka 5 lat to może powiem ile jeszcze trzeba czekać.
ja nic nie wiem i nic nie powiem, poza tym ze wiekszość zdecydowana nie sprzedała..ani po 12 , ani po 14, ani po 18, czy po 20 wiec po 35 byłoby podobnie
Sprzeda czy nie sprzeda to pokaże przyszłość.
Mnie bardziej interesuje czy są wiarygodne perspektywy rozmów z GA na temat rozwiązania węzła gordyjskiego w którym tkwimy od wielu lat. Chętnie przeczytam na co my liczymy. Oczywistym jest, że sprawy sądowe będą trwały jeszcze wiele, wiele lat i nie dają żadnej pewności osiągnięcia celu ( vide Midas ).
Dlatego uważam, że zmęczenie materiału jest tak duże iż w przypadku pojawienia się nowej korzystniejszej propozycji GA a jednocześnie brak nakreślenia wiarygodnych prognoz uzyskania wyższej wyceny z naszej strony, zaowocuje większą chęcią wyjścia z akcji.
Wiem że są wakacje ale może ktoś merytorycznie coś napisze. Tylko bez obrażania bo cenię sobie kulturę.
Pae nie daje ram czasowych tylko pobożne życzenia. Żadne postępowania nie są zakończone. I niema gwarancji że wyroki sądów będą wykonywane. Gdzie te wyceny? Dalej obstrukcja rzeczoznawcy?