Dnia 2023-07-28 o godz. 22:19 ~ProCham napisał(a): > Ewa - jak nie widzisz co sie na wykresie rysuje , to do kuchni pierogi lepic . Nastepny tydzien pòlnoc ! Innej drogi nie ma !
Kolejny spec od AT na new connect, spółka notowana 3 miesiące na parkiecie, duży ff a temu się wykresiki rysują..
Duży free flloat? Duży to był jak się Jankowiak z akcji wytrzepał. Teraz się zmniejsza z sesji na sesję, a komunikat o przekroczeniu progu to kwestia czasu. Dziś 25 procent wszystkich akcji obróciło się w czasie sesji. Kiedy free float się oficjalnie zmniejszy, będziesz jęczał że 5 zł to za drogo?
Byłem wczoraj u niewinnych czarodzieji, coś niecoś zasłyszałem jeżeli połowa tego się potwierdzi to 10 może być mało. W poniedziałek rano czas na zakupy, potem może być coraz ciężej kupić większe paczki. Pozd dla rafiego, łepek dzisiaj trochę pęka ale było miło.
Dnia 2023-07-29 o godz. 09:09 ~jazdazkurkami napisał(a): > Duży free flloat? Duży to był jak się Jankowiak z akcji wytrzepał. Teraz się zmniejsza z sesji na sesję, a komunikat o przekroczeniu progu to kwestia czasu. Dziś 25 procent wszystkich akcji obróciło się w czasie sesji. Kiedy free float się oficjalnie zmniejszy, będziesz jęczał że 5 zł to za drogo?
Nie mędrkuj chłopczyku, gdzie byłeś jak było poniżej zeta, jak pisałem ja i co niektórzy, żeby kupować? Odnosiłem się do AT, przy dużym FF i nastawieniu spekulacyjnym podpieranie się wykresikami to czysta paranoja.
Tylko, że wcześniej była zabawa spekulacyjna bo nie było wiadomo czy ktoś nie porzuci zabawek. Teraz temat stal się jasny i wbrew pozorom można śmiało powiedzieć że jadą technicznie. W piątek nastąpiło wybicie z trójkata i ja osobiście się podłączam pod temat, oczywiście nie tylko ze względu na AT ale i fundamenty które powinny się zaraz pojawić. W tym ruchu widzę zasięg na 4,5 a może nawet 5. Jeśli technicy też to dostrzegli a na to wskazuje końcówka piątkowej sesji to poniedziałek może być szybki i spektakularny.
Do 10 zgodnie z przepisami powinno być zwołane nwza. Zatem Prezes oficjalnie będzie miał na zakupy 8-9 sierpnia. No chyba, że słupy, zawsze jest taka opcja. Może też nie zwołać NWZA, wówczas na żądanie Ragnar sąd wyznaczy termin NWZA. Także ciekawe dwa tygodnie przed akcjonariatem.
Ja bym obstawiam, że są raczej dogadani a jeśli nawet nie to mógł kupować na słupy. Walka o akcje się rozpoczęła tylko patrzeć jak w akcjonariacie pojawią się nowe persony.
Szkoda , że ten barani flak wywalał kwity i uwalił kurs .... zwykła menda ,,,, ale to jest wina przepisów KSH ,,, jest napisany pod oszustów i złodziei ,, !!