Wtf ? O co chodzi ? Pytam szczerze. Wiszę tu tak długo że już dżem w piwnicy spleśniał. Czy to mała pompka pod kolejne oszustwa i za moment dump czy coś w końcu tu ma być uczciwego i porządnego ?
Dnia 2023-07-28 o godz. 10:40 ~Kroledward1 napisał(a): > Gościu 5-10 mln zysku dla true... chyba wypada żeby spółka gamingowa miała kapitalizacja nieconwieksza... 20-30 mln conajmniej
Wy już zyski dzielicie ? Niezli jesteście ! A kiedy te zyski? Kiedy wyjdzie dodatek ? I jak oszacowałeś zyski ? Szklana kula, fusy z kawy czy inne abrakadabra ?
PS Akcje mam zaparkowane ale takie naganianie mnie bardzo śmieszy :))
Dnia 2023-07-28 o godz. 12:03 ~Kroledward1 napisał(a): > Ucz się, czytaj, mniej netflixa, więcej książek
Takim tekścikiem próbujesz dezawuować moje giełodwe kompetencje ? Śmiech na sali
??? Uczę się cały czas np. teraz np. j. włoski ponieważ przyszły zięć jest Włochem i będą u mnie z córką za trzy miesiące chciałbym ich zaskoczyć :). Netflix mam ale bardzo rzadko oglądam bardziej trzymam dla bratanka i siostrzenicy Czytam średnio jedną książkę na 1-2 tygodnie - teraz "21 lekcji na XXI wiek" Harari-ego a poprzednia Pilipiuk "Faceci w gumofilcach" - tak więc rozpiętość tematyki od filozofi do satyry. Myślę że rocznie czytam więcej książek niż ty przez całe życie. Robiłem dwa kierunki studiów w młodości na Politechnika Wrocławska i jako już dojrzały facet Uniwersytet Przyrodniczy. Wiedzy mam wystarczająco dużo i nie pytam dlaczego macie akcje bo ja też je mam tylko pytam o to że Dzielicie już zysk którego jeszcze nie ma ? Na giełdzie nie kieruję się przeczuciem tylko analizą, ogólno dostępnymi informacjami i otoczeniem rynkowym. A ty czym sie kierujesz Kroledward1? Tylko tym co tu na bankierze przeczytasz ? Czy czymś jeszcze ?
Na przyszłość nie próbuj odbierać komuś prawa do pytania bo w realu trafisz na lepszego kozaka i ci to pójdzie w pięty. I teraz moja rada: "..Ucz się, czytaj, mniej netflixa, więcej książek.." i mniej bufonady oraz więcej szacunku o innych
Niew wiem czemu mój komentarz został ucięty :( i została tylko czesc o intuicji I szczęściu, czyli ta mniej merytoryczna część :D później napisze raz jeszcze jak będę miał chwilę