• XD Autor: ~wolf [193.59.61.*]
    Gdzie te spadziowe trole ,nakupowali akcji po niżej złotówki i cicho siedzą .
  • Re: XD Autor: ~Sfinks [5.173.18.*]
    Jak to gdzie ?
    Teraz czekają na wzrosty ha ha ha ha ha.
    Zaraz będą trolowac na wzrosty....hahaha.
    No to kurs poleci.
  • Re: XD Autor: ~zadrogo [31.0.70.*]
    Panowie nie wiem czy widzicie ale dalej mozna kupowac ponizej zlotowki ale rozumiem ze nie jestescie zaintereresowani bonza drogo jeszcze. W sumie macie racje.
  • Re: XD Autor: momotaro [5.60.25.*]
    Wzrosty? Ciekawe pod co ma to rosnąć w końcu to stary zapyziały i ten sam biznes . W końcu nie będzie rosło bo kilku naiwnych kupiło na podbitce i teraz czarują mega wzrosty. Głupszych od siebie szukacie. W końcu gdyby nie pomoc Skarbu Państwa to wasz Sfinks już dawno zniknął by z rynku. Z ekonomicznego punktu widzenia to bankrut od paru lat i tylko łaskawość banków trzyma ich na powierzchni. Spójrzcie na bilans i rachunek ekonomiczny tej spółki.
  • Re: XD Autor: ~Sfinks [5.173.18.*]
    Momotaro uwolnij się od diabłów przeszłości.
    Kup sobie wafelki ryżowe i w drogę ku nowej przyszłości.
  • Re: XD Autor: ~Asd [5.173.2.*]
    Nie odpuści bo ma tutaj interes albo lubi marnować swój czas na sprawy dla niego nieistotne.
    Momotaro przeciez Asd juz tlumaczyl ze sfinks poprsotu ukrywa dochody i oszukuje skarb panstwa i w koncu zacznie je pokazywac :) czego nie rozumiesz?

A wy Panowie mozecie czarowac rzeczywistosc. Fakt jest taki ze 1zl jest juz oporem ktorego Sfinks nie wybije. Zobaczycie raporcik za lipiec to bedzie wesolo. Asd bedziesz mial okazje znowu dokupic :) Powodzonka.
  • Re: XD Autor: ~Asd [94.254.209.*]
    1.Spoko wczoraj dokupiłem jak pisałem z czy będę dobierać jeszcze zobaczymy.
    2. Nie pisałem njc odnośnie oszustwa, więc proszę nie manipulować. Gdyby nie koszta zarządu to Sfinks notuje 12 mln zysku w roku. Ewentualnie byl dorzucany odpis na utratę wartości.
  • Re: XD Autor: ~Asf [94.254.209.*]
    Aha zapomnialem podziękować, że pro bono "troszczysz się o nasze finanse".
    spoko nie robie tego dla ciebie a dla innych co by nie umoczyli. Srogi wolumen dzisiaj, widac ze popyt na papier w tej cenie jest :)
  • Re: XD Autor: momotaro [5.60.25.*]
    AsD czekaj jeszcze kupisz poniżej 0,7 zł. Masz to jak w banku. Będziesz miał dużo czasu na uśrednianie bo zawiedzionych brakiem wzrostów nie wiedzieć pod co będzie coraz więcej.
    Asd wszystko skupuje po kazdej cenie bo jak koszty zarzadu ogranicza to bedzie taki wyszczał ze szok normalnie szok aaa i jeszcze jak dania gotowe w koncu na fakture beda sprzedawac do biedry bo narazie to pod ladą idzie :)

Szczerze to myslalem ze troche wolniej beda spuszczac ale widac ze juz lawina ruszyła jakis opor wiekszy na 0.8 moze
  • Re: XD Autor: ~Asd [94.254.220.*]
    Widać bardzo Wam prseszkadza zkadza ktoś kto kupuje akcje i ma ich trochę :) oczywiście Wy siedzicie na tym forum za darmo i z dobrego serduszka wypisujecie jak ta spółka kiepska ha ha
  • Re: XD Autor: ~zadrogo [31.0.67.*]
    nic mnie nie obchodzi ile masz akcji. Ostrzegam innych nie ciebie.
  • Re: XD Autor: ~Asd [188.147.12.*]
    Dziękujemy nasz Zorro
  • Re: XD Autor: ~Wujek [31.0.72.*]
    Dzięki ratujesz nam tyłki
[x]
SFINKS -0,45% 0,44 2026-05-15 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.