Panowie nie wiem czy widzicie ale dalej mozna kupowac ponizej zlotowki ale rozumiem ze nie jestescie zaintereresowani bonza drogo jeszcze. W sumie macie racje.
Wzrosty? Ciekawe pod co ma to rosnąć w końcu to stary zapyziały i ten sam biznes . W końcu nie będzie rosło bo kilku naiwnych kupiło na podbitce i teraz czarują mega wzrosty. Głupszych od siebie szukacie. W końcu gdyby nie pomoc Skarbu Państwa to wasz Sfinks już dawno zniknął by z rynku. Z ekonomicznego punktu widzenia to bankrut od paru lat i tylko łaskawość banków trzyma ich na powierzchni. Spójrzcie na bilans i rachunek ekonomiczny tej spółki.
Momotaro przeciez Asd juz tlumaczyl ze sfinks poprsotu ukrywa dochody i oszukuje skarb panstwa i w koncu zacznie je pokazywac :) czego nie rozumiesz?
A wy Panowie mozecie czarowac rzeczywistosc. Fakt jest taki ze 1zl jest juz oporem ktorego Sfinks nie wybije. Zobaczycie raporcik za lipiec to bedzie wesolo. Asd bedziesz mial okazje znowu dokupic :) Powodzonka.
1.Spoko wczoraj dokupiłem jak pisałem z czy będę dobierać jeszcze zobaczymy.
2. Nie pisałem njc odnośnie oszustwa, więc proszę nie manipulować. Gdyby nie koszta zarządu to Sfinks notuje 12 mln zysku w roku. Ewentualnie byl dorzucany odpis na utratę wartości.
AsD czekaj jeszcze kupisz poniżej 0,7 zł. Masz to jak w banku. Będziesz miał dużo czasu na uśrednianie bo zawiedzionych brakiem wzrostów nie wiedzieć pod co będzie coraz więcej.
Asd wszystko skupuje po kazdej cenie bo jak koszty zarzadu ogranicza to bedzie taki wyszczał ze szok normalnie szok aaa i jeszcze jak dania gotowe w koncu na fakture beda sprzedawac do biedry bo narazie to pod ladą idzie :)
Szczerze to myslalem ze troche wolniej beda spuszczac ale widac ze juz lawina ruszyła jakis opor wiekszy na 0.8 moze
Widać bardzo Wam prseszkadza zkadza ktoś kto kupuje akcje i ma ich trochę :) oczywiście Wy siedzicie na tym forum za darmo i z dobrego serduszka wypisujecie jak ta spółka kiepska ha ha