Zawsze tak jest luka ok 50%wyzej jutro PKC-em duzo na kupno bedzie i predko nie puszcza lub po kilku sesjach dopiero.. Jak widzialem okazje no asbis, arctic czy mennica skarbowa,a rok pozniej 1tys do kilka tys %wyzej byli w przypadku mennicaskarbowa po 8zl sie czailem liczac na korekte i mi ucieklo szybko na 200zl potem. Dobrze ze chociaz zlapalem w dolku IBC po 1.20zl bedzie min 10 - 20zl tam arkusz pusty. A dzis wszedlem po 2.38 w progielda pod zmiane dzialalnosci na zbrojeniowke i przejecie min 5zl w kilka sesji bedzie albo w 1 moze jutro juz byc te 5zl widzialo sie i setki % wyzsze otwarcia z dnia na dzien..
Witam ja nie wiem na ile się otworzy ale myślę ze poziom na którym zakupiłeś akcje jest ok wystarczy spojrzeć na FF i obroty dzienne dzisiaj tylko ok 300k akcji powyżej 2.4zł wczoraj również dużo a nie wspomnę o innych dniach …myślę ze jest również ok z pomysłami na rozwój spółki …pozdrawiam
Wywalilem dzis waszego smiecia progielda z malym zyskiem,za duzo wczesniej uroslo za duzy FF bedzie teraz spadac, ale powodzenia zycze :) IBCPOLSKA duzo lepsze kapitalizacja ta sama zysk polowe wiekszy, a FF smiesznie niski. Bedzie tam niezly rajdzik jak dawniej na MMCPL co podbili z 2 na 70zl