• Ojojoj Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    co tu się wyrabia, gdzie jest KNF ?? :)
  • Re: Ojojoj Autor: ~Abu [5.173.41.*]
    Cześć Adrian świętujemy:)
  • Re: Ojojoj Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Hej, cieszę się, że wytrzymałaś :)
  • Re: Ojojoj Autor: ~Marcinek [188.146.106.*]
    Jest w końcu dobrze a będzie :)))
  • Re: Ojojoj Autor: ~pikodat [188.127.29.*]
    No Adrian, dzięku za inspirację. Tak jakoś zauważyłem, że spółki, o których coś piszesz to w 60 % warte kupna , w 30 % takie sobie i co najwyżej 10 % to wątpliwe. Zatem chętnie zobaczę, jakie masz spółki na radarze, bo to możę być kolejna inspiracja.
    Aha, 60 % dobrych spółek wśró d tych, o któych ię mówi, to DOBRY rezultat.
    Szkoda, że z disco, gdzie kiedyś bywałeś znikłeś całkiem... Gdzie najłatwiej Ciebei znaleźć?

PS. Oczywiście, że MDG (w dość małych - niestety-ilościach, za to ok . 10 % temu kilka dni temu kolejny pakiet :)) kupiłem po analizie jednej ze spółek o któych pisał AdrianM
  • Re: Ojojoj Autor: ~Up [185.122.144.*]
    Up
    Cześć Piko,
    MDG to u mnie 70% portfela (jestem tu od 7)
    W dalszej kolejności: Medinice (pod projekty w różnych fazach), MSW (pod gigantyczny oRGR), CLN, Mpay, zbieram cierpliwie KSG i Aroton (to już nie to samo co Astarta, ale gram pod sukces ofensywy), INC i Carpathia (symbolicznie), łapię BEP coraz niżej, resztki KOM, pogrywam Datawalk, Vindexus pod fiasko wezwania i oRGR, Onde, Sescom, Zeneris, Madmind, Gx1 oraz 2 wtopy - MTE i Erato
    Jestem na disco u Seby
    pozdro
    Dnia 2023-07-28 o godz. 19:55 ~AdrianMaliniak napisał(a):
    > Cześć Piko,
    > MDG to u mnie 70% portfela (jestem tu od 7)
    > > W dalszej kolejności: Medinice (pod projekty w różnych fazach), MSW (pod gigantyczny oRGR), CLN, Mpay, zbieram cierpliwie KSG i Aroton (to już nie to samo co Astarta, ale gram pod sukces ofensywy), INC i Carpathia (symbolicznie), łapię BEP coraz niżej, resztki KOM, pogrywam Datawalk, Vindexus pod fiasko wezwania i oRGR, Onde, Sescom, Zeneris, Madmind, Gx1 oraz 2 wtopy - MTE i Erato
    > Jestem na disco u Seby
    > pozdro

Dzięki za informacje. Da sie zaproszenie do tego disco otrzymać?
    Jak tak, to będę wdzieczny.. Jak da sie tu , to wpisz tutaj (niekiedy disco lubią nowych) a jak zgody nie ma na zaproszenie na bankiera, to kiedyś d;a testu założyłem discorda (i NIC się na nim nie dzieje , nikogo tam nie ma poza mną)
    https://discord.gg/4pAz49C6
    to wejdż na to disco i tam zostaw zaproszenie

• Re: Ojojoj Autor: ~Kok [188.147.12.*]
    Przestań bredzić przecież nie jesteś milionerem... Żeby tak rozwodnic kasę na tyle spółek gdybyś miał tyle kasy siedział byś cicho na tyłku a tak wróżysz z fusów jako Dyzio marzyciel
    Uważasz że tylko milionerzy powinni dywersyfikować?
  • Re: Ojojoj Autor: ~Abu [5.173.41.*]
    Czekam dalej do przyszłego roku:)
    No kilka spółek jak te u mnie, kilk... nie dla mnie ale kilka do zastanowienia a jedna z nich pasuje pod moje :szukanie okazji"
  • Re: Ojojoj Autor: ~Abu [5.173.124.*]
    Powiedzcie mi leszczynie o co chodzi z tym disco? Bo kiedyś Adrian o nim pisał żeby wbijać a ja to zinterpretowałam dosłownie no to myślę gdzie ja na macierzyńskim będę z niemowlakiem na disco wbijać:D :D :D taki leszcz ze mnie:D Ale szukam wartościowych wpisów na baklnkierze i taki znalazkam Adriana dawno temu że nagania na medicala po 7 zl:D wrzuciłam 2 koła a zarobiłam 4 i systematycznie dokupuję. Trzymałam xtb 2 lata wis,ac na haku srednia coś koło 18 sprzedałam po 22 a 3 miesiące potem dobiło do 43 ehh
    Haha ja też tak mam z niektórymi technologiami teraźniejszości :)
    Dyskoteki nie cierpię, ale imprezę przy muzyce zrobimy tu jak 3 cyfry osiągnie.
    Dzisiaj zorganizuję wam zapro do nas i wrzucimy je w tym wątku.
    CU

• Re: Ojojoj Autor: ~seba [45.85.10.*]
    Zapraszam na disco link poniżej
    https://discord.gg/rk7H3X5Jc
    Abu, masz link do dyskoteki, będzie fajna muza, obiecuję :)
  • Re: Ojojoj Autor: ~Abu [94.254.204.*]
    Dzięki!!!! :D dobra muza to jest to:D
    Dzięki. Disco jest. Ale, Adrian, nic tam na kanale mdg nie piszesz?
[x]
MEDICALG -2,08% 30,65 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.