No Adrian, dzięku za inspirację. Tak jakoś zauważyłem, że spółki, o których coś piszesz to w 60 % warte kupna , w 30 % takie sobie i co najwyżej 10 % to wątpliwe. Zatem chętnie zobaczę, jakie masz spółki na radarze, bo to możę być kolejna inspiracja. Aha, 60 % dobrych spółek wśró d tych, o któych ię mówi, to DOBRY rezultat. Szkoda, że z disco, gdzie kiedyś bywałeś znikłeś całkiem... Gdzie najłatwiej Ciebei znaleźć?
PS. Oczywiście, że MDG (w dość małych - niestety-ilościach, za to ok . 10 % temu kilka dni temu kolejny pakiet :)) kupiłem po analizie jednej ze spółek o któych pisał AdrianM
Cześć Piko, MDG to u mnie 70% portfela (jestem tu od 7)
W dalszej kolejności: Medinice (pod projekty w różnych fazach), MSW (pod gigantyczny oRGR), CLN, Mpay, zbieram cierpliwie KSG i Aroton (to już nie to samo co Astarta, ale gram pod sukces ofensywy), INC i Carpathia (symbolicznie), łapię BEP coraz niżej, resztki KOM, pogrywam Datawalk, Vindexus pod fiasko wezwania i oRGR, Onde, Sescom, Zeneris, Madmind, Gx1 oraz 2 wtopy - MTE i Erato Jestem na disco u Seby pozdro
Dnia 2023-07-28 o godz. 19:55 ~AdrianMaliniak napisał(a): > Cześć Piko, > MDG to u mnie 70% portfela (jestem tu od 7) > > W dalszej kolejności: Medinice (pod projekty w różnych fazach), MSW (pod gigantyczny oRGR), CLN, Mpay, zbieram cierpliwie KSG i Aroton (to już nie to samo co Astarta, ale gram pod sukces ofensywy), INC i Carpathia (symbolicznie), łapię BEP coraz niżej, resztki KOM, pogrywam Datawalk, Vindexus pod fiasko wezwania i oRGR, Onde, Sescom, Zeneris, Madmind, Gx1 oraz 2 wtopy - MTE i Erato > Jestem na disco u Seby > pozdro
Dzięki za informacje. Da sie zaproszenie do tego disco otrzymać? Jak tak, to będę wdzieczny.. Jak da sie tu , to wpisz tutaj (niekiedy disco lubią nowych) a jak zgody nie ma na zaproszenie na bankiera, to kiedyś d;a testu założyłem discorda (i NIC się na nim nie dzieje , nikogo tam nie ma poza mną)
https://discord.gg/4pAz49C6
to wejdż na to disco i tam zostaw zaproszenie
Przestań bredzić przecież nie jesteś milionerem... Żeby tak rozwodnic kasę na tyle spółek gdybyś miał tyle kasy siedział byś cicho na tyłku a tak wróżysz z fusów jako Dyzio marzyciel
Powiedzcie mi leszczynie o co chodzi z tym disco? Bo kiedyś Adrian o nim pisał żeby wbijać a ja to zinterpretowałam dosłownie no to myślę gdzie ja na macierzyńskim będę z niemowlakiem na disco wbijać:D :D :D taki leszcz ze mnie:D Ale szukam wartościowych wpisów na baklnkierze i taki znalazkam Adriana dawno temu że nagania na medicala po 7 zl:D wrzuciłam 2 koła a zarobiłam 4 i systematycznie dokupuję. Trzymałam xtb 2 lata wis,ac na haku srednia coś koło 18 sprzedałam po 22 a 3 miesiące potem dobiło do 43 ehh
Haha ja też tak mam z niektórymi technologiami teraźniejszości :) Dyskoteki nie cierpię, ale imprezę przy muzyce zrobimy tu jak 3 cyfry osiągnie.
Dzisiaj zorganizuję wam zapro do nas i wrzucimy je w tym wątku. CU