jestem tu 3 lata, średnia 30 zł, ubierali od 60 zł,po ile się nie uśredniło to w plecy,resztę kasy trzymam żeby wejść w okolicach 8-9 zeta,wtedy może odbije,to nie jest żadna rekomendacja,każdy decyduje sam
Dnia 2023-07-27 o godz. 14:15 ~trollisko napisał(a): > jestem tu 3 lata, średnia 30 zł, ubierali od 60 zł,po ile się nie uśredniło to w plecy,resztę kasy trzymam żeby wejść w okolicach 8-9 zeta,wtedy może odbije,to nie jest żadna rekomendacja,każdy decyduje sam
Takie wpisy chyba oznaczają, że odbicie już blisko.
Dotąd mowa o 15zł/akcję była sygnałem, że spekulanci planują czasową zmianę wajchy, a jak mowa o 8-9 to już brzmi, jak strzał startera...
A co tam jest kupować ? Zasiedziałego bufona-pryncypała który grabi wszystko do siebie, resztę do znepotyzowanej RN, a okruchy dywidendowe daje drobnicy na paprykarz szczeciński, i w dodatku ze wszystkim się spóźnia.
cieszą się że spada wypisując brednie o kupowaniu przez rady i zarządy w promocji to co ma robić? korzysta bo ma grunt podatny żeby kieszeń na emeryturkę nabić...od 60 zł jedzie a ci się plusują że jest dobrze,kupili akcje żeby tracić,szambo i nic więcej...przepocony już nawet pod swoim nickiem Miki nie nagania bo mu sami kasę do kieszeni napychają
A po co ma naganiać? Usłużna RN powołała go na kolejna kadencje z pensyjka niezależna od wyników, na koniec roku może mu jeszcze klepną premie, on przyklepie swoimi głosami nepotyzm w RN i kasa z firmy bedzie dojona, a jak się dogadają to zrobia emisje dla siebie i puszcza z dyskontem 20%. A mogli szanować i trzymać kurs w okolicy 34 i wyszłoby to wszystkim na dobre. Ale to są amatorzy tacy sami jak filozof z Krakowa, który mógł siedzieć na miliardach a ma miliony. Teraz jednak kręcimy kółeczko pod Salmonellę bo mogą dostać kasę, na ten projekt.
tradycyjnie spuszczeni hejterzy i nagany,że niby legionelle,super fabryki,baraki,moce produkcyjne,świetlana przyszłość,przy 60 zł pisali to samo,że idzie na 130 zł :) kto nie tykał jak pisałem ten nie stracił,plan jest taki,że ubierają naiwnych po 20 ile się da,ale cierpliwi podniosą ten papierek w okolicach 9 zł,ja tam będę i się przypomnę :)
Nie tylko ty masz ochotę łyknąć papier po 9zl pytanie kto nam to odda w tej cenie ? To tak jakbyś MRC chciał kupić po 20 albo BML po 3,0. Takich durniów w kasynie już nie ma i na nic Twoje naganianie.
MRC jest chyba kilkanascie razy tańsze od szczytu, a BML chyba z piec ,a Bmx chyba 3 więc zastanów się co porównujesz:):):) Faktycznie jedno mają wspólne wzrost pod covid i chyba obecnie negatywny sentyment rynku :):):)
Dobrze wiesz co porównuje. Porównaj zadłużenie BML i BMX i wtedy zrozumiesz ze BMx po 10 zł jest absurdalna. Wielu ostrzy sobie zęby na 18 albo i 16 ale najpierw musi być chętny do sprzedaży w tej cenie.
Zgadzam się z Tobą. Spółka na lata dla Prezesa, jego żony, oraz innych członków nepotycznej RN. Z pewnością nie dla normalnych Akcjonariuszy, wydojonych przez manipulacje kursem. A szkoda, bo była szansa na zbudowanie trendu wzrostowego, tymczasem tylko gra pod kręcenie kółek. w dodatku bez sentymentu.
Kto posłuchał nie stracił.Kto myśli własną makówką widzi jak potężna machina hejterów i naganiaczy została tutaj wpuszczona. Upychanie trwa, zarząd zarabia. Tylko zarząd...no i znajomi królika na kółkach.Resztę wydrenują bez sentymentów.