Do 2 albo 4 września erste ma czas na wydanie raportu inicjującego dla xtpl w ramach 4 edycji giełdowego programu wsparcia analitycznego.. dla novavis już wydali, więc może być dużo wcześniej, spokojnie, doczekacie się ładnego raportu
Zresztą od 20 czerwca jest powszechnie dostępny raport east value research, w którym pokuszono sie nawet o prognozy podstawowych danych z rzis i bilansu
EVR wydał swojego czasu raport dla spółki Chemoservis ,która 8 miesięcy po opublikowaniu raportu ogłosiła upadłość... także podmiot dla mnie niewiarygodny uwzględniając cenę docelową
A sprawdziłeś, że info podawane przez tą spolke były sfałszowane i decyzje inwestycyjne czy reko były podejmowane w oparciu o matrixa. Nie piszę że masz im ślepo wierzyć, ale są tam liczby na podstawie których można wyrobić sobie pogląd na temat szybkości wzrostu biznesu, efekt skalowalności. Nie znam osoby która w życiu nie popełnilaby błędu... A z innej strony na bezrybiu i rak ryba.
ja xteka trochę juz kiszę i będę kisił - rekomendacja nie jest mi potrzebna. Wg mojej opinii to dobra spółka i nie zmieniam zdania gdyż na horyzoncie nie ma co kupić ... no chyba ,że EC Będzin :)))))))))))))))))))))))))))))