• Argumenty Autor: ~Kamiss [80.113.36.*]
    Wywaliłem 2k akcji. Nie dziękuj obserw. Najgorsza spółka jaka miałem.
  • Re: Argumenty Autor: ~OBSER [5.184.104.*]
    Jeszcze 25.07 pisałeś „Budowa walcowni, myślę że info na dniach”. Trzeba było poczekać te kilka sesji…
  • Re: Argumenty Autor: ~Kamiss [80.113.36.*]
    Tylko ze nie ma żadnego info o odbudowie Ukrainy ani walcowni i może nigdy takiego info nie być. Tutaj kurs będzie się kisił dopóki stał znowu nie wskoczy x5.
    Odbudowa Ukrainy już ma miejsce. Tylko nie w takiej skali jak w momencie zakończenia wojny. Odbudowywana jest przede wszystkim infrastruktura krytyczna. Nie wiem co wy tak z tą walcownią?? Podejrzewam, że 8,5 - 8,6 zł to dołek na Bowim. Teraz to wygląda tak, że ustawiane są drobne zlecenia w oczekiwaniu, aż jeszcze ktoś wyrzuci akcje. Jak się realny popyt pojawi to jest szansa na odbicie. Będzie jakieś info cenotwórcze to jest szansa na jakieś mocniejsze odbicie. Trochę dzisiaj kupiłem z tego co dzisiaj sprzedałeś.
    Teraz będzie zbierane po 7.
    Dzisiaj może być sesja z fajnym odbiciem. Być może jest dobry moment by zebrać akcje z prawej strony arkusza. Oczywiście drobni tego nie zrobią. Ja bym widział dzisiaj odbicie na Bowim i Stalprofil. Czy tak będzie? Bowim dzisiaj po 9 zł…?
  • Re: Argumenty Autor: ~oko [31.182.6.*]
    Idź do okulisty...
    Minus minus a na ccc już zarabiam
[x]
BOWIM 2,69% 6,88 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.