Dnia 2023-07-27 o godz. 09:11 ~Samuel napisał(a): > Spokojnie potrzebne jest jeszcze pełne zanurzenie i tam atakujemy.
Wiemy, wiemy jaki z ciebie jest geniusz giełdowy. Po sesji nam oznajmisz, że kupiłeś na dołku, zrobiłeś kółeczko/ka i jesteś zarobiony. Nie mogę wyjść z podziwu dla twoich dokonań.. literackich..
Dnia 2023-07-27 o godz. 09:26 ~Samuel napisał(a): > Czekam na przyłożenie i wtedy kupię. Obserwuj zuchu i się ucz jesteś zbyt narwany i nie umiesz czytać szklanej kuli.
Nie muszę obserwować, ja już wiem, że zrobisz dziś kółeczka i będzie zarobiony i o wszystkim nam tu oznajmisz. Twoje dokonania na polu literackim są tu ogólnie znane. Trzymam kciuki, aby się udało. Czekamy!!!!
Dnia 2023-07-27 o godz. 13:35 ~Samuel napisał(a): > Czekaj cierpliwie zaraz zobaczysz czerwień i przestaniesz szczekać. Amatorka odda a zawodowcy wejdą w temat.
Zawodowcy to wchodzili w temat poniżej 1 zł. A ty gdzie byłeś wtedy bajkopisarzu?
Dnia 2023-07-27 o godz. 14:58 ~Samuel napisał(a): > I co teraz zmieniasz piosenkę ? Lepiej peryskop wyciągnij.
I to ma być to pełne zanurzenie? ha ha ha Czekamy, aż się pochwalisz ile to kółeczek zrobiłeś chłopczyku........................ na podwórku rowerkiem. ;;===))